Lehet baj? Megjött ma a menstruációm, és nem volt nálam betét vagy tampon, ezért WC-papírt tettem a bugyimba és egy darabkát összecsavarva a hüvelyembe (tudom, nem jó ötlet volt). És ezt a darabot nem tudtam utána kiszedni, mert felcsúszhatott.
Figyelt kérdés
Hogy szedjem ki? Lehet baj abból, ha bent marad?2020. szept. 22. 13:06
51/79 anonim válasza:
Az már rég szétázott, szétfoszlott, és feltapadt a hüvely falára kis darabokban. Persze, hogy nem érzed. Majd okoz egy jó kis gyulladást, amikor már el is felejtetted, hogy mekkora hülyeséget csináltál. Nem is az volt a legnagyobb hülyeség, hogy beledugtad, hanem hogy nem mentél utána orvoshoz.
52/79 anonim válasza:
48! Okos dolgokat irtál, DE!!!!! " feltapadhad a belső méhfaladra." égbekiálto baromság! Hogy' a retekbe tudna a méhbe bejutni? Alapesetben irrigátorral, enyhén fertötlenitözött testhömérsékletü vizzel ki tudod mosni a hüvelyböl a szétázott maradványokat.
53/79 Sssaszem válasza:
Kedves Kérdező, hány éves vagy?
54/79 A kérdező kommentje:
Hát, nem vagyok már annyira gyerek... És mégis ilyet csináltam.
2020. szept. 22. 20:05
55/79 anonim válasza:
Mi a helyzet kérdező, elmentel vegul orvoshoz?
56/79 Sssaszem válasza:
Azóta mi lett veled? Csak írd meg, hogy mi lett veled?
57/79 A kérdező kommentje:
Még semmi... szerintem amúgy kijött ez belőlem, csak nem figyeltem eléggé. Nem is tudtam teljesen feltolni, szóval fel nem mehetett igazán. Vagy ha igen, akkor az ujjammal megtaláltam volna. Akkor a stressz miatt nem is tudtam hirtelen emlékezni, de közben már eszembe jutottak ezek. Azóta zuhannyal öblítettem. Ha holnap lesz valami, megyek orvoshoz.
2020. szept. 22. 20:14
58/79 anonim válasza:
De értsd meg hogy az a vizelettel nem jön ki, mert nem a húgycsőbe raktad. Tisztán érződik minden sorodból hogy csak magadat nyugtatod. Tedd is, csak közbe ne fedd el a gondot. Menj orvoshoz.
59/79 anonim válasza:
A tampon sem jön ki belőled csak úgy, és ha ezt nem szedted ki akkor az bizony még ott van.
60/79 A kérdező kommentje:
Nem tudom, lehet igazatok van.... De ha a papírdarab vége szó szerint kilógott kicsit (nem is tudtam volna jobban feltolni, ha akartam volna sem ment volna be teljesen), az csak nem indult el felfelé a hüvelyemben annyira, hogy ne is érjem el később az ujjammal?
2020. szept. 22. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!