Lehet baj? Megjött ma a menstruációm, és nem volt nálam betét vagy tampon, ezért WC-papírt tettem a bugyimba és egy darabkát összecsavarva a hüvelyembe (tudom, nem jó ötlet volt). És ezt a darabot nem tudtam utána kiszedni, mert felcsúszhatott.
Figyelt kérdés
Hogy szedjem ki? Lehet baj abból, ha bent marad?2020. szept. 22. 13:06
2/79 A kérdező kommentje:
Magától kijön később a vérrel együtt?
2020. szept. 22. 13:10
3/79 anonim válasza:
Hát, ez nagyon hülye ötlet volt. Csak a bugyidba szabadott volna tenned.
Igen, lehet baj, ha nem tudod kiszedni! Menj el a nőgyógyászodhoz és ő majd kiszedi.
5/79 anonim válasza:
Szerintem is menj el orvoshoz. Legközelebb ilyet azért ne csinálj.
6/79 anonim válasza:
talán szétázik és cafatokban kijön. imádkozz, mert ha az orvos szedi ki, közröhej leszel évekig nőgyógyász körökben.
7/79 anonim válasza:
Nem fog kijönni a vérrel sajnos. És nagy baj, ha ottmarad. A nőgyógyász ki tudja szedni. Sok ilyet látott már, különösebben nem ciki.
8/79 anonim válasza:
Mosd meg a kezed, és próbáld meg kiszedni, vagy tegyél óvszert a kezedre, vagy valami, és próbáld meg, mert ha bentmarad, gyulladást fog okozni.
9/79 anonim válasza:
Ki tudod piszkálni, egy alapos mosakodásnál is matatsz annyit bent.
10/79 anonim válasza:
Szerintem ne própálkozz, lehet cssk feljebb tolod. Nőgyógyász kiszedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!