Lehet baj? Megjött ma a menstruációm, és nem volt nálam betét vagy tampon, ezért WC-papírt tettem a bugyimba és egy darabkát összecsavarva a hüvelyembe (tudom, nem jó ötlet volt). És ezt a darabot nem tudtam utána kiszedni, mert felcsúszhatott.
Kérdező! Bennem pár eve egy kisműtet után hagyott egy doktornő ilyen kus méretű kendot. Erre ugy derult feny, hogy a mutet utan par nappal olyan diszkomfort érzésem volt. Hat visszamentem, pont o volt bent es az első kérdése az volt: mit tett fel??
Iszonyatosan megijedtem, éreztem, h kifut a ver az arcombol es mondtam neki, hogy semmit, nemhogy feltenni meg tisztalkodni is alig merek, nagyon óvatos vagyok a mutet miatt.
Akkor láttam a szemében a felismerest, hogy a mutet közben ba.tak el valamit, kivette a kb baba positorlo szeru textilt, joddal kifertotlenitett es a lelkemre kötötte, ha belazasodnek azonnal menjek vissza.
Szerencsére semmi gond nem lett, akinek elmeseltem mind mondta, h miert nem jelentettem az esetet.
Sajnos ugy ledobbentem es megijedtem akkor, h erre nem is gondoltam...
Bele sem akarok gondolni, h mi lett volna, ha nem veszem eszre, h valami mas erzes ott lent, hanem legyintek, hogy biztos a mutet miatt...
Szóval amit evvel akartam... Nem volt okos dolog, amit tettél, de latod, egy nő nőgyógyász is tud ekkora baklovest csinálni!!!!!
Inkább menj el!
36 - os vagyok, az kimaradt, hogy gondolom a nőgyógyásznak is volt utána pár álmatlan esteje, mert nem sokkal később viberen ram is irt, hogy minden rendben van e?
Tényleg nagyon banom, hogy nem csináltam belőle ügyet akkor, valószínűleg egy par evre (?) eltiltottak volna a praktizalastol.
Most felnyúltam amennyire csak tudtam, de nem éreztem semmi nem odavalót. Az lehet, hogy WC-zés után kijött akár több részletben? Én hülye időközben nem is néztem mit húzok le a WC-n, csak akkor ijedtem meg, amikor ki akartam venni és nem találtam. Elég sokszor voltam WC-n reggel óta.
Vagy lehet, hogy "fentebb" van?
Ha igen, éreznem kéne?
36-os: sajnálom! :( Szerencsére nem lett bajod.
Most viszont én voltam a hülye, de nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!