Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet baj? Megjött ma a...

Lehet baj? Megjött ma a menstruációm, és nem volt nálam betét vagy tampon, ezért WC-papírt tettem a bugyimba és egy darabkát összecsavarva a hüvelyembe (tudom, nem jó ötlet volt). És ezt a darabot nem tudtam utána kiszedni, mert felcsúszhatott.

Figyelt kérdés
Hogy szedjem ki? Lehet baj abból, ha bent marad?

2020. szept. 22. 13:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
21%
Troll
2020. szept. 22. 15:43
 42/79 anonim ***** válasza:
88%
elöször leirtam volna hogy nem lehet baj de amint meglátam hogy a hüvelyedb dugtad na azzal jó hülyeséget csináltál...miért nem raktad csak a bugyidba az is óv valamelyest
2020. szept. 22. 16:18
 43/79 A kérdező kommentje:

Szerintem már nincs bent, kijöhetett a WC-n.

Teljesen nem is tudtam a hüvelyembe dugni, a vége kicsit mintha ki is lógott volna, de az a baj, hogy nem emlékszem pontosan...

Mindenesetre ha maradt bennem valami, azt érezném? És mennyi idő után okozna problámát?

2020. szept. 22. 16:29
 44/79 anonim ***** válasza:
37%
Majd kijön,én biztos nem mennék emiatt orvoshoz.
2020. szept. 22. 16:30
 45/79 anonim ***** válasza:
88%
Nem éreznéd szerintem, hisz a tampont se érzed ha jó helyen van. Lehet hogy már szétfoszlott, de az egyáltalán nem biztos hogy ki is jött. Én tuti megnézetném egy orvossal ha másért nem csak hogy megnyugodjak.
2020. szept. 22. 16:32
 46/79 anonim ***** válasza:
27%
Én sem mennék, szerintem ha nem érzed az kijott már. Ha néhány napon belül panaszaid lesznek, akkor viszont menj el.
2020. szept. 22. 16:39
 47/79 anonim ***** válasza:
86%
Remélhetőleg megtanultad hogy minden táskában legyen betét, tampon.
2020. szept. 22. 16:43
 48/79 anonim ***** válasza:
100%
Azt ugye vágod, hogy amikor pisilsz, akkor a húgycsőből jön a vizelet, és nem onnan ahová a wc papírt feldugtad? Nem árt dokihoz menni, mert a wc papír szét foszlik, és feltapadhad a belső méhfaladra. De van egy olyan érzésem, hogy eszed ágában sincs dokihoz menni. Akkor ne menj. De ha lázas leszel, vagy begyulladsz, magadnak köszönheted. Most még a doki egy egészségügyi mosással mindent megold. Ami nem fáj, inkább csikis érzés. De ha baj lesz akkor ott már kaparni fogod a falat a fájdalomtól.
2020. szept. 22. 16:48
 49/79 A kérdező kommentje:
Ha az ujjammal nem érzem, hogy lenne még bent valami, attól még lehet, hogy mégis bent van?
2020. szept. 22. 16:53
 50/79 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy soha többet nem csinálok ilyen hülyeséget, inkább ázzak át...
2020. szept. 22. 16:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!