Amikor cseréltek betétet/tampont, melyik kényelmesebb folyamat, illetve hova teszitek a másikat amíg cseréltek?
Mármint, hogy benn a WC-ben amikor még vetkőztök hova teszitek az újat, valamint miután beraktátok, a régit?
Melyik póz vált be? Állva, guggolva, ráülve a wc-re? Pisilés előtt vagy után szoktátok?
Kinek melyik műveletsorozat a kényelmesebb? Mi a megszokott? Mit használtok melyik fajtát/márkát?
Kis taskaban viszem,felakasztom a kis akasztora, pisilek, tampon csere guggolva
Ob normal vagy szuper
Zsebemben viszem az újat. (Ha nincs zsebem, akkor a nadrágom derekába rakom, 2 méterre van a mosdó. :D )
A régit egyből becsomagolom és kuka.
Libresse betétet használok, vagy Lidl saját márkásat. Az újat a zsebemben viszem a régit a földre összetekerve rakom addig, vagy ha a kuka közvetlen a wc mellett van (otthon úgy van) akkor rögtön oda.
Munkahelyen nem ülök rá a wc-re soha tehát inkább ilyen guggoló pózban...
Kelyhet használok, így nem nagyon kell cserélni.
A kelyhet kiveszem a wc fölött, kiöntöm, üveg vízzel lemosom és mehet vissza.
A tampont kiszedtem, a betét csomagjába belehajtottam és kidobtam.
Én Libresse, vagy Bella éjszakai betétet használok legtöbbet. Az új betétet a szoknyám vagy a harisnyám derekához rakom, mivel a legtöbb szoknyámnak nincs zsebe. Ha csak kimondottan cserélni megyek, akkor leginkább állva szoktam csinálni, h a harisnyát és a szoknyát letolom kb a combom feléig, a bugyit csak annyira, h hozzáférhető legyen a betét. A használtat kiszedem, félbe hajtom, aztán leteszem a földre, esetleg a WC tartályra. Az újat kibontom, beigazítom a helyáre, a szárnyait lehajtom, aztán bugyi vissza, jó alaposan felhúzom, h a betét jól rátapadjon, ha kell kicsit még igazítok rajta, aztán jöhet a harisnya, és a szoknya... A használt betétet betekerem az új csomagolásába, aztán a legközelebbi kukába beledobom.
Ha nem csak csere miatt megyek, hanem pisilek is, akkor új betétet felteszem a WC tartályra, Szoknya, harisnya, bugyi kb combközépig letol, ráülök a WC-re elintézem a dolgomat, közben leszedem az elhasznált betétet, félbehajtom, földre dobom. Új betét elő, WC-ről felállok, és innen már ugyanaz a folyamat, mint az előző esetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!