Van, aki nem jár nőgyógyászhoz, tapasztalja ennek bármilyen árnyoldalát?
Hagyjatok, nyilvanvaloan nem fog hallgatni senkire, johetttek barmilyen eszervvel...
Elmondom, milyen negativumot tapasztalhatsz, ha nem jarsz nogyogyaszhoz(csak egy pelda): kikapjak a mehed, es soha nem lehet majd gyereked. Esetleg meghalsz.
De ha 6 oldalon keresztul sem fogtad fel, akkor felesleges erolkodnunk.
Szia! Nálam olyan hátrányt okozott, hogy olyan fertozesem volt amiről nem tudtam és ha nem derül ki akkor olyan károkat okozott volna, ami nem csak meddőségi okozott volna, hanem súlyos gyulladást is. Nem is sejtettem h baj van, szűrésen derült ki. Ez még nem is hangzik olyan vészesen, de konkrétan három olyan huszonévesen ismerek, akinek a szures mentette meg az életét. Tunetmentesek voltak, éves verkep kitűnő lett, majd a rákszűrésen derült h méhnyakrákjuk van, lényegében minden tünet nélkül. Ketten műtét és kemoterápia segítségével egy év alatt rendbe jöttek, a harmadik viszont tele lett attettel, mert későn vették észre.
A nőgyógyászati vizsgálatnak sem fajdalmasnak, sem kellemetlennek nem kellene lenni alap esetben. De úgy gondolom nem rosszabb egy vérvétel okozta tuszurasnal. Viszont ha úgy érzed nem számít, a te életed, felnőttként senki nem dög győzködni. Ha megis úgy döntesz bevallalod szívesen ajánlok néhány jo dokit, akinél biztosan nem ér kellemetlen meglepetés :))
*dög=fog
Elnézést a hibákért de az autokorrekt ma is remekül működött...
Handballexpert: Mint a beszélgetés elején is elmondtam, ezzel az interjúval a célunk az lenne, hogy felhívjuk a figyelmet a megelőzésre, a szűrések fontosságára. Te milyen gyakran jársz szűrésekre, szerinted fontos lenne mindenkinek elmennie? Ha igen, miért?
Selmeci Saci: Én sajnos a novemberi vizsgálat előtt már hosszabb ideje nem voltam orvosnál, de nálam ez nem sokat változtatott volna a helyzeten, ugyanis maga a daganat a novemberi vizsgálaton még nem volt kitapintható, és januárban pedig egy elég nagyméretű testet diagnosztizáltak. Viszont a szűréseket fontosnak tartom, hiszen sosem lehet elég óvatos az ember. Sajnos én sem fordítottam volna túlzott jelentőséget a dologra, ha nem lettek volna a tüneteim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!