Miért csak velem szúrt ki ennyire az élet?
orvosnál már voltam, mondták h nem tudnak ezzel mit kezdeni, próbáljak lazítani és jobb lesz.
De felmerült, sőt tudom is hogy az idegesség áll a háttérbe, de nekem az nem használ, már voltam pszichológusnál 1szer de többet nem is szeretnék
ha xanaxot veszek be nincs ilyen jellegű problémám, csak hogy sajna attól nagyon rosszul vagyok, állandóan fáj a fejem, hányingerem van, olyan vagyok mitn egy hulla és a szivem is fáj olyankor, így azt már hanyagolom
Mindegy köszönöm az eddigi hozzászólásokat, rajtam már nem lehet segíteni
"Mindegy köszönöm az eddigi hozzászólásokat, rajtam már nem lehet segíteni"
- Akkor csak azért írtad ki a kérdést, hogy sajnáltasd magad?
utálom h ha sajnálnak!! Még sosa senkinek se mondtam el, hogy mit érzek, és soha nem mondom el rosszakat.
Csak mivel ez egy anonim oldal, gondoltam megkérdezem h mit kéne ilyenkor tenni h egy kicsit jobb legyen vagy van e még vki aki ilyen, de nem hinném
Még sosa senkinek se mondtam el, hogy mit érzek, és soha nem mondom el rosszakat.
lehet ez a bajod egyedül
találj jóbarátokat, nélkülük az élet lehetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!