Miért csak velem szúrt ki ennyire az élet?
még csak ne is gondolj ilyenekre!! az én életem is volt már válságban, és úgy éreztem, jobb lenne, ha vége lenne, de ze sosem megoldás! Be akarod fejezni az életed? eszerint meguntad az itteni lelki szemeteseidet... átmész ODA, hogy újakat keress?? minden rossz mindig kiegyenlítődik, hidd el, csak ki kell várni. Kitartás!
: )
igen, mert ezt nem látja senki..
azért nem veszenk fel sehova, mert egyből észreveszik, és itthon nem is izzad
pszichológus-nem tudja megoldani h ne izzadjon a kezem
de köszi a választ:D
"pszichológus-nem tudja megoldani h ne izzadjon a kezem"
- De képzeld, meg tudja oldani. Vagy szerinted mire van ő? Hogy egészséges lelkű emberekkel kedélyesen beszélgessen a mindennapi dologokról?
hát, én már nem bírok várni, hiába próbálok minidg egy keveset változni, vannak olya dolgok amik mindig így maradnak és nem tudom megoldani és még csak 19 éves vagyok
mi lesz később? most még nem okoznék sok embernke fájdalmat, de amikor már saját családom lesz, akkor nem tehetem meg azért szeretnék kiszállni, csak sajna gyáva avgyok, minidg elhatározom, de vhogy sose sikerül megtennem, és ha el is kezdem nem sikerül
"hát mégis mit tudna csinálni? beszélgetünk de attól még maradna a vízfolyás.."
- Fel sem merült benned, hogy az idegességtől izzadsz? Azt pedig kezelni lehet pszichológussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!