Csak velem ilyen kegyetlen az élet? Vagy csak én vagyok gyenge?
Mostanában semmi nem úgy alakul ahogyan szeretném és elég sokszor úgy mond meg viccel az élet!Általában lazán veszem a dolgokat de de néha besokalok és elég sok kudarc ér mostanában,nem nagyon szoktam nyavajogni csak kiváncsi vagyok hogy ki hogy kezeli a kudarc élményeket!Azért írtam ide mert többek közt kihat a családomra is és az élet minden területére!
Ha kudarcos időszakod van azt hogy kezeled?
Kezelj minden kudarcot, problemat kulon kulon. Vivodj meg az egyikkel, utana kezdj a masik megoldasaba.
Tudod mit mondanak. Ha az elet siman menne, unalmas is lenne.:)
Van, amit nagyon konnyen feldolgozok es mondjak masok, hogy milyen jo, hogy igy sikerult valamit feldolgozni, mig mas dolgokban nagyon nehez es arra meg mondjak, hogy el kell engedni ezt a rossz dolgot, ugysem lehet rajta valtoztatni, de nehez (de ez utobbi ritka, de most epp van 1 ilyen, de az tenyleg sulyos dolog volt).
Mondjuk en a rosszat nem kudarckent elem meg, hanem tanulopenzkent. Minden rosszban van valami jo - eszerint elek es ez mindig is igaz volt az eletemre. Az ember a rosszbol tud tanulni, ha csak jot tapasztalnank, nem lennenk erosek, megedzettek, felkeszultek rosszabb napokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!