Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem akarok élni?

Miért nem akarok élni?

Figyelt kérdés
Ahhoz, hogy borzalmas az életem hozzá szoktam, mondhatjuk túltettem magam rajta.. Na de az öregedéstől is szörnyen félek, nem akarok öreg lenni, ráncos meg ami ezzel jár :( Tudom mindenkiben benne van ez de én nap mint nap ezen rágódom, meg nem értek egyet az élet elvével sem, mit tegyek?
2010. jún. 9. 19:48
1 2
 1/20 anonim válasza:
54%

Szia!

Hát így nem lehet nagyon rajtad segíteni sajnos,mert nem ismerlek.Az öregedéstől ne félj mindenki át esik rajta már aki meg éri (el nézést)Egyébként hány éves vagy hogy már félsz az öregedéstől?Ha lehet tudni...Szerintem ismerkedj cseten (vannak azért tök normális emberek is),vagy menj el sétálni erdőbe vagy valahová

2010. jún. 9. 19:58
 2/20 anonim ***** válasza:
35%

arra hogy mit tégy Teréz anya szavaival válaszolnék:

Az élet himnusza

Az élet egyetlen - ezért vedd komolyan!

Az élet szép - csodáld meg!

Az élet boldogság - ízleld!

Az élet álom - tedd valósággá!

Az élet kihívás - fogadd el!

Az élet kötelesség - teljesítsd!

Az élet játék - játszd!

Az élet vagyon - használd fel!

Az élet szeretet - add át magad!

Az élet titok - fejtsd meg!

Az élet ígéret - teljesítsd!

Az élet szomorúság - győzd le!

Az élet dal - énekeld!

Az élet küzdelem - harcold meg!

Az élet kaland - vállald!

Az élet jutalom - érdemeld ki!

Az élet élet - éljed!

Hidd el az élet nem borzalmas egészében véve, vannak hullámvölgyek,jobb-rosszabb napok/korszakok, de attól függetlenül az élet még érték(es).

Igaz, az élet nem igazságos, de ha a fenti szavakat megszívleled akkor ezekkel az igazságtalanságokkal is boldogulni fogsz.

Konkrétabb tanácsot akkor tudnék/tudnánk adni hogy mit tégy hogyha pontosabban leírnád a problémádat.

2010. jún. 9. 19:58
 3/20 A kérdező kommentje:
Amióta az eszemet tudom nem akarok élni.. 18 év alatt vagyok még. Itt nem fecsegnék ki semmit sem bővebben.
2010. jún. 10. 14:01
 4/20 anonim ***** válasza:
0%

azt se tudod még mi az élet...

amúgy meg : nyírd ki magad v mitbánom én 1 hülyével kevesebb legalább

2010. jún. 10. 15:10
 5/20 anonim ***** válasza:
28%

Amúgy ha mindent kipróbáltál, és nem találtaál semmit, amiért érdemes lenne élni, na AKKOR mondom én is azt, mint az előző. Én már 22 vagyok tényleg mindent kipróbáltam, és most jutottam arra a pontra, hogy nincs tovább.

Ha minden mindegy, mert úgyse akarod értékelni az életet, akkor miért ne élhetnél a mának? Nincs kockázat, mert ha valamitől tartasz, akkor holnap örök álomra szenderíted magad. De amíg a legnagyobb félelem az életedben egy témazáró dolgozat, vagy hogy Juliska barátnődet megbántottad, vagy hogy nincs kedved suliba menni, addig tényleg nem éltél. Mert az élet nem ez. Legyél egy kicsit hedonista, élvezet hajhász, próbáld ki a drogokat, járj el party-zni, szexelj, költekezz, utazz el egy idegen országba egyedül, légy önző, de olykor segís másokon, és érezd át az érzéseket. Ha semmelyik sem derít hosszú távon jobb kedvre, na akkor gondolkodhatsz ilyesmiken. Tényleg vannak olyanok, akiket nem az életre találtak ki, de te ezt még nem tudhatod. Mindenesetre ne kövesd el azt a hibát, hogy csak mert félsz meghalni önkezedtől szülsz egy gyereket, aki tőled ugyanolyan sérült lesz... Sokan elkövetik ezt a hibát és szaporítják sikertelen génüket.

2010. jún. 10. 16:06
 6/20 A kérdező kommentje:
Mi jogon osztotok ki? Persze Juliska barátnőm... menj az anyádba, meg az előző is! Rengeteg az a kb 5 év korkülönbség úgy szeretem mikor mindenki azt hiszi magáról, hogy neki a legrosszabb és más csak divatból lehet szar életű, minek írtatok? Köszi nem kell válaszolni ilyen tuskóknak!
2010. jún. 10. 21:34
 7/20 A kérdező kommentje:
Legyél te/ti öngyilkos, ha annyira rossz a tyúkszaros életed, de én is kinyírlak szívesen ezek után..
2010. jún. 10. 21:35
 8/20 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem az utolsó nem osztott le, ő tökkedves volt, csak frappánsan fogalmazott, az uccsóelőtti volt csak f*szfej.

Egyet is értek az utolsóval (akia nemf*szfej), próbálkozz kicsit a hedonizmussal, ha úgy érzed, már úgyis mindegy.. (De azért óvatosan, ne csináld ki maad..) Én mondjuk szívesen lennék megint 18 éves (jó, én is csak 25 vagyok:)), annyi jó dolog történhet még veled, de biztos nem én vagyok az első aki ezt mondja. De azért belegondolhatsz, annyira fiatal vagy, semmi közöd az öregséghez, ki nem szarja le, olyan messze van.. Ráérsz majd akkor ezen parulni. Most pasizz (vagy csajozz, nem tudom mi vagy), kirándulj, nézz filmeket, vagy amihez kedved van... Gondolom megölni magadat azért nem akarod, hát ne is, az a legnagyobb idiótaság, főleg ilyen irigylésre méltóan fiatalon.

2010. jún. 11. 01:02
 9/20 anonim ***** válasza:
0%

:D én vok a "f@szfej" :D

De amíg a legnagyobb félelem az életedben egy témazáró dolgozat, vagy hogy Juliska barátnődet megbántottad, vagy hogy nincs kedved suliba menni, addig tényleg nem éltél.

2010. jún. 11. 18:59
 10/20 A kérdező kommentje:

Szia f*szfej!

Ha neked ezek a legnagyobb problémáid őszinte részvétem, sajnálatos dolgok ezek..

2010. jún. 11. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!