Nem akarok tovább így élni. :S:S egy senkinek érzem magam üres az életem, nincs benne semmi ami feldobná már egy jó ideje:S már egy ideje az öngyilkosság jár az eszemben Mit tegyek?
ne legyél öngyilkos, találj magadnak egy célt, élni mindig érdemes, mindenben meglehet találni a jót
azt javaslom nézz meg egy katasztrofa vagy egy horror filmet, lehet h ez segit átértékelni a sorsodat, mindig a pozitivumokat kell észrevenni az életben!
nagyon ismerős... elmondom, nekem mi segített:
Beiratkoztam egy nyelviskolába (japán). Elkezdtem otthon sütni/főzni, és hogy nehezebb legyen ovo-lakto vegaként:) vettem egy csomó könyvet, és azokat olvasom. vettem üvegfestéket, és azon kreatívkodok. festek. verset írok. novellákat. haikukat. tornázok. táncolok. tanulok. sétálok. batikolok. dekupázsolok. matrica festékezek. rajzolok. zenét hallgatok. éneklek. sütőtököt formázok. marcipánfigurákat gyártok. gyöngyvirágokat csinálok. hajtogatok.
én se tudtam magammal mit kezdeni, társaság híján, de aztán rájöttem, hogy annyi dolog van, amit egyedül is lehet csinálni :) Nem kellenek feltétlenül emberek köréd. Egyedül is lehetsz boldog.
L/14
miért zárkózna be? én se zárkóztam be. otthon, a családommal, a nyelviskolában nagyon jól elvagyok. csak az iskola kivétel. de oda amúgy is csak egy csomó rib.anc jár, akik már hú-de-nagyon felnőttek.
de a kérdező miért zárkózna be? hogy értetted?
komolyan már , ilyen kérdéseknél minek kell valakinek mindig linkelni azt a videót ??
Mert a kis hülye így talán jobban felfogja, hogy nem is olyan sz@r az élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!