Nem akarok tovább így élni. :S:S egy senkinek érzem magam üres az életem, nincs benne semmi ami feldobná már egy jó ideje:S már egy ideje az öngyilkosság jár az eszemben Mit tegyek?
Mert a kis hülye így talán jobban felfogja, hogy nem is olyan sz@r az élete.
Vkinek mindene megvan, mégis depressziós, ez ettől független dolog.
szóval te úgy gondolod hogy megnézi ezt a videót , rájön hogy milyen szép az élet , bármit meg lehet tenni egy kis akarattal és dalolva megy ki az útcára hogy de hülye voltam hogy ilyenek jutottak az eszembe ?
tudtommal nem így működik a depresszió + egyebek , és még egy terápián se láttam hogy ezt vetítenék és mindenki megvilágosodna tőle
na de nem offolok többet bocsi csak idegesít ez a videó hogy mindenhol ezt mutatják példának :S
" komolyan már , ilyen kérdéseknél minek kell valakinek mindig linkelni azt a videót ??"
ezt én se értem, nekem se jön be az a videó.nekem nem üt.
könnyű annak azt mondani hogy jó az élet akinek vannak barátai, bírják az emberek, ott van a középpontban neki biztos megéri élni... de nekem nincs sok életkedvem mert nekem egyik sincs: ( és ti se segítettek nagyon... kivéve pár ember
Én ha kinézek az ablakon nekem nem az jut eszembe hogy szép a táj hanem hogy kiugranék:S:S:S és szerintem ez nincs rendben : ( de nem tudom mit tudnék tenni ellene
Aki depressziós az depressziós és nem vidítja fel, egy nem depressziós ember aki kezek meg lábak nélkül született.
Attól még, hogy sokan nem ismerik el azt a betegséget, vagy állapotot, attól még létezik. Sokan keverik avval amikor épp rossz a hangulatuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!