Nem akarok tovább így élni. :S:S egy senkinek érzem magam üres az életem, nincs benne semmi ami feldobná már egy jó ideje:S már egy ideje az öngyilkosság jár az eszemben Mit tegyek?
HAHÓ! Térj már észhez!!! Mért írtad ezt ki? Sajnáltatni akarod magad???
NEM ez nem megoldás, mint ahogy az sem,hogy öngyilkos legyél!
Tudod kik lesznek öngyilkosok??? A szívtelen emberek, az önző emberek akik csak is magukra gondolnak!! Abba gondolj bele ha te megölnéd magad mi lenne a családoddal? Mekkora fájdalmat okoznál nekik és azoknak akikről azt hiszed nem mis szeretnek!
Én mozgás korlátozott vagyok, szerintem 1000szer nehezebb volt nekem beilleszkedni egy közösségbe mint neked egészséges emberkének!! Még sem voltam soha depis!
Rengetegen csúfoltak, kinevettek, nem szerettek mert más voltam.DE megtanultam leszarni őket és elfogadni magam.
Ennek eredménye az lett, hogy mindig voltak igaz barátaim , nem sok 1-2 de barátból nem is kell több!
Voltak szerelmeim, és 7 éve vagyok együtt a férjemmel és van 2 kisbabánk!!!!
Nem szabad feladni! Fogadd el magad!!!!
Szabad idődbe menjél önkéntes munkára!
Próbálj hasznos része lenni a társadalomnak! VÁLALJ ÖNKÉNTES MUNKÁT és máris nem fogsz unatkozni és nem lesz időd ilyen hülyeségeken törni a fejed!!!
Sok önkéntessel megismerkedsz és aki ilyen munkát vállal az iszonyú nagy empátiával ill. toleranciával és szociális érzékkel rendelkezik.
Nagyszerűen lehet ismerkedni nagyszerű emberekkel miközben nagyszerű és önzetlen dolgokat hajtasz végbe!
Menj hajléktalanoknak enni valót osztani, vagy állat menhelyre segíteni...stb.
Tényleg ne csinálj hülyeséget, te is értékes ember vagy!
Kerekedj felül az önsajnálaton és tégy valami hasznosat és máris fel fognak rád figyelni!!
Sok szerencsét!!
24/N
szia :)
igen rengeteg minden megváltozott
hát az iskolába továbbra is utálok bejárni, ott nem nagyon javult a helyzet:/
de iskolán kívül már jobb a helyzet :)
elkezdtem sportolni pont ezért, felszabadít , jól érzem magam közben és már elértem egy viszonylag jó szintet is hamar /gyorsan fejlődtem, volt fölös energiám../ így itt már mindenképpen érzem magam valakinek :)
iskolán kívüli kapcsolataim is fejlődtek , már jóval több barátom van
és 2012nek is úgy álltam neki hogy most nagyon pozitív leszek és igyekszem mindennek a jó oldalát nézni
eddig több kevesebb sikerrel megy is :D
bár most pont megint elég szarul érzem magam ma, felhalmozódott pár negatív dolog és most jött ki :/
de ez a szélsőséges gondolkodás ami akkor volt a fejemben amikor írtam az már elmúlt szerencsére
más máshogy fogom fel a dolgokat :D
nagyjából ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!