Depresszióból nincs kiút?
Gyerek korom óta súlyos depresszióval küzdök.
Már annyi mindent kipróbáltam, feküdtem pszichiátrián, jártam terápiás csoportba, kaptam gyógyszereket, de semmi hatás...
Közel 15 éve így élek..
Minden nap öngyilkossági vágy gyötör belülről és szenvedés, sokszor fizikai fájdalommal, mellkas, hát és fejfájással tarkítva.
Amúgy pedig mindenem megvan az életben, amiért hálás lehetnék,de mégis szenvedek. Próbálok normális életet élni, járok szórakozni, jól dolgozok a munkahelyemen, jó a kapcsolatom a férjemmel, de attól szenvedés belül minden napom.
A fél karom odaadnám,hogy ne így kelljen élnem.
Mit tehetnék? Van akinél ez elmúlt vagy így kell élnem még évtizedekig?
Mint írtam voltam pszichiátrián, jártam terápiára, és jelenleg is járok orvoshoz, azt nem írtam hogy nem járok.
Nagyon jó pszichiáterem van, kb ő az egyik fő oka hogy még élek egyáltalán.
De gyógyszert nem akarok szedni továbbra sem, mert rosszabbul éreztem magam mikor szedtem,bár lehetséges, hogy másféle kombó jót tenne, de ettől félek.
Ugyan akkor, lehet a nyelőcsövében egy tasak, amiben néha megreked a lenyelt tabletta. Nem véletlenül nem akar gyógyszert szedni, mert álltalában rosszabbodik az állapota, ha gyógyszert szed. Ez azért van, mert a gyógyszerek savas környezetre vannak fejlesztve, amik lúgos környezetben teljesen másként bomlanak el. A tasakból időnként a nyelőcsőbe, gyomorba vissza csepegő, szivárgó bomlástermékek teszik a pocsék közérzetet.
A probléma nem lelki eredetű csak a lélekben mutatkozik meg, ott okoz tüneteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!