Van kiut ebbol a depressziobol? Ez milyen psziches zavar diagnozisa?
Tunetek:
- Evek ota depresszio erzes-rosszul alalkulnak a dolgok,boldog vagyok-jol alakulnak a dolgok ez a ketto valtakozasa.
-Koncentracio,memoria zavar,zavaros gondolatok,erzesek
-Bizonytalansag erzes
-Sokszor szorongas neha tul batorsag
-Sajat magamban folyamatosan sajat magammal kommunikalok mintha egy masik emberrel beszelnek.
-Allando almossag es faradtsag erzes,tenzios tipusu fejfajas
-Zarkozottsag,befele fordulas,onmaracangolas,alacsony onertekeles,igenytelenseg,erzekenyseg
-A fejlodesben vissza maradas
-A vilagot egy mas szemmel valo latas
-Szerencsetlenseg az elet majd minden teren munka,parkapcsoalt,barati kapcsolatok stb.Tarsas kapcsolataim nincsenek keves a baratom veluk ritkan,de evek ota tartjuk a kapcsolatot.
Az elsohoz annyit fuznek hozza,h altalaban minden rosszul alakul az eletemben es akkor rosszul erzem magam.Aztan jon egy idoszak amikor mindent rozsaszinben latok ilyenkor minden jol alakul szinte.Ez a ketto valtakozik es ez megvisel.Itt nem csupan egy hangulat ingadozasrol van szo annal tobbrol...
Jartam mar pszichologusoknal,pszichiaternel,eletvezetesi tanacsadonal nem tudtak segiteni! Tettem mar meg nagyon sok mindent.
A depresszio oroklott dolog ugy tunik nem akarje lehagyni az eletem,eleg makacs.
Barki barmilyen segitseget tud adni?
Halas koszonet. :)
Nézd meg a YouTube-on az "Út a nyugalomhoz, a lelki egészséghez" című sorozatot, minden kérdésedre találsz választ.
A depressziót nem lehet örökölni, de eltanulni annál inkább.
Olyan pszichoterapeutát célszerű választani, aki mélylélektani módszerekkel (hipnózis, KIP, ego-state, regresszió, Rossi, Bradshow) kezel.
Hány éves vagy?
Amúgy egy cipőben járunk :-( Perpill én sem tudom, hogyan lehetne leküzdeni. Annyit tudok javasolni, hogy próbálj meg egy újabb pszichodokit... szakember és szakember között is van különbség, ha az egyik nem tudott segíteni, a másik még tudhat!
Na nálam kb ugyanezek szinte,csak talán kapcsolat már nálam rendeződik,de többi az jaja,stimmel.
Az hogy mi lehet ez két ..tipp is van: bipoláris depi és disszociatív probléma akár.
Még én se jöttem rá a nagy megoldásra,de a problémákat ezek enyhíthetik(nekem legalábbis működött):
meditálás, rajzolgatás,sok séta, memória panaszokra "memória tea"-ginkgo biloba tea asszem (van kapcszula verziója is csak kicsit drágább).
A magaddal való kommunikálás meg..én az ilyennel próbálok úgy lenni,hogy még akár hasznomra is válhat,csak sajna nálam az ritka hogy "egyetértés" lenne : (
Viszont egy nagyon fontos kérdés: Érhetett valami nagyobb trauma?
Sajnos úgy tűnik, hogy pillanatnyilag a jellemed ilyen.
Ez élethelyzet és kor függő, változik idővel.
Ha valóban depresszió lenne, az elsődlegesen biokémiai folyamat, zavar az agyban, tehát gyógyszeresen befolyásolható lenne.
Erről orvosnak kell dönteni, a rengeteg antidepresszáns közül, valamelyik csoportra reagálnod kéne, ha depi a diagnózis.
Van kiút.
Olvasd el a Dinetika könyvet, ott megtalálod mi az irracionális viselkedés forrása és mi a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!