Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan jöhetnék ki egy közepes...

Hogyan jöhetnék ki egy közepes/mély depresszióból, szorongásból?

Figyelt kérdés
Hónapok óta tart már, és szeretném hogy vége legyen, de nem tudom hogy hogyan. Pszichológus segítségét kicsit kevésnek érzem már... Életmódot kéne váltanom valószínűleg, de nem tudom hol és hogyan kezdjem. Mennyit kell mozogni stb? Milyen természetes módok vannak erre? Esetleg gyógynövények?

2014. márc. 5. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Menjél el pszichiáterhez. Neuroptint ne szedjél, mert az humbug.
2014. márc. 5. 20:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Gyógyteát javaslok.

Orbáncfű tea, napi 2*1 egy csésze (reggel-este). A teafüvet a használati javaslat alapján készítsd el. Megvehető gyógyszertárakban. Van filteres és szálas is. A filteres drágább, de nem kell vacakolni vele. A szálasat javaslom amúgy.

Minden jót :)

2014. márc. 6. 20:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Egy jó pszichológus szerintem mindenképp kellene. Ő segítene biztosan abban is,hogy milyen teákat lehet,miket tehetsz a gyógyulásért.

Amúgy nálam elég jó hatással volt a kamilla tea, komlótea, meditálás, rajzolgatás. Érdemes valami hobbit keresni ami lefoglal. Fontos ,hogy a problémákat kibeszéld/kiírd/,,kirajzold,, magadból. +Ha néha csak sétálgatsz a szabadban az is nagyon jó tud lenni :)

2014. márc. 7. 15:12
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat:) pszichológus nekem is ajánlotta az orbáncfűteát, csak más gyógyszerek miatt nem ihatom, mert hevesen reagálnak. ezért iszom a citromfűteát, de annak meg lassan már nem érzem hatását... de megpróbálom megfogadni a tanácsokat :)
2014. márc. 7. 15:29
 5/5 anonim ***** válasza:

az orbáncfű nem fog meggyógyítani, csak természetes ssri. az gyógyít meg, ha megoldod a probléma okát.

ha egyáltalán érzed a citromfű hatását, akkor az egész könnyed szorongás lehet. akkor lehet segít napi 2 csésze.

azt ajánlom, magad járj utána és próbálj ki sokmindent. a nyugtató drogokat semmiképp se, mert függőséget okoznak. az orbáncfű legalább nem. max fényérzékenységet, ami nyáron nem jó. akkor meg lehet szedni kapszulában.

de ez enm megoldás, ez csak a tünetek elnyomása.

2014. márc. 8. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!