Hogyan küzdjem ki magam a depresszióbol?
Küzdöttem a tiédhez hasonló problémával. Nekem is pisilnem kellett a stressztől, annyi különbséggel, hogy nekem jött is bőven minden alkalommal...Hogy elkerüljem a problémát, igyekeztem keveset inni, de attól még ugyanolyan sokat pisiltem...
Rajtam is a stressztől jött ki, még az első gimis éveim környékén történt, hogy a stressz miatt minden szünetben pisilni mentem... A (volt) legjobb barátnőm mindig elkísért (igen, az a fajta lány vagyok, aki szeret párosan wc-re menni :) ) Aztán többször is megjegyezte, hogy "Nem hsizem el, hogy már megint pisilned kell" Nem is tudja, mennyire sokat rontott ezzel a helyzetemen. Még súlyosabbá vált a helyzet, mint addig...
Végülis-ha jól emlékszem egy téli/tavaszi/őszi szünet oldotta meg a helyzetet. Nem gondoltam a sulira, meggyőztem magam, hogy mikor visszamegyek, már minden rendben lesz.
Mikor elkezdtem írni ezt a litániát, úgy terveztem lesz benn valami tanulság, vagy segítség, de így belegondolva, nem hinném, hogy túlságosan kisegítettelek vele...:)
Talán azért arra rájöhetsz az én esetemből, hogy nem örök időkig tartó problémával küzdesz, mindössze egy kis akadállyal, amit le kell küzdened. De menni fog!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!