Ez lehet a kiút az önbizalomhiányból és a depresszióból?
Figyelt kérdés
Mostanában rendszeresen elkap az önbizalom hiány és soha nincs 100%-osan jókedvem. Szóval azon gondolkodtam, hogy mi lenne, ha nem foglalkoznék olyan dolgokkal, hogy "senki sem szeret, nincs barátnőm, nem érdeklek senkit"? (Főleg, hogy ezek nem is igazak, csak én mesélem be magamnak, kivéve azt hogy nincs barátnőm.) Tehát lesz*rnám az egészet, és élvezném az életemet, csinálnám a dolgomat, stb. és ha nem lennék ráfeszülve ilyen hülyeségekre, könnyebben menne minden? Még egy lány is könnyebben jönne talán?2012. szept. 3. 20:38
1/8 anonim válasza:
Igen, nagyon jól látod a dolgot már csak teljesitened kell és máris sokkal jobb lesz az életed tudod segits magadon az isten is megsegit
2/8 anonim válasza:
pontosan, én pl amikor elkezdek mással foglalkozni mindig megtalálnak a fiúk :) L/19
3/8 A kérdező kommentje:
Na és hogyan kezdhetnék hozzá? :D
2012. szept. 3. 20:43
4/8 anonim válasza:
Kezdj el sportolni valamit, vagy járj le edzeni a konditerembe.
5/8 A kérdező kommentje:
Itthon szoktam edzeni. De eddig nem sokat segített.
2012. szept. 3. 20:48
6/8 anonim válasza:
legyél rendszerető, nyitott, őszinte, érdeklődő. ne szarj le mindent, kivéve ha olyan életet akarsz, aminek minden 2. napján másnapos vagy. mindenkinek vannak problémái, és ezek csak érdekesebbé teszik az embert. addig mondj le róluk, amíg nem találsz valakit, akivel megbeszélhetnéd. akkor se zúdítsd rá, csak lelkizgessetek. sok sikert!:) jó úton haladsz.
7/8 anonim válasza:
én is hasonló cipőben járok de nem olyan egyszerű csak úgy szarni mindenbe...kondizni is próbáltam én is de kb másfél hónapig birtam nem volt meg bennem a kitartás...most elkezdek megint mert sztem is ez lehet ebből a kiút
8/8 anonim válasza:
Próbáld ki ezt (ne csak megnézd, hanem próbáld is ki):
http://www.youtube.com/watch?v=cAhNSHNyGd4&list=PLA44397BC5E..
Van hozzá magyar felirat, a videó jobb alsó sarkában tudod bekapcsolni. Írd meg hogy tetszett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!