Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor mit csinálsz, ha minden kicsúszik a kezedből, amire azt hitted, hogy a tiéd?
nempontjó a megfogalmazás, de talán érthető....
mint mindenben ebben is van láyn..:/
csőt csak az. a szerelmem lehagyott, 1 év után..:/
azóta csak keresem önmagam, lassan 3 hónapja...ő továáblépett néhány hétre a szakításunk után, szal nem érdeklem.
én nem...:/ nemtudok...még mindig....:(
msot megismertem egy lányt...akir aazthittem ,hoy talán...lehet valami, éreztem ,érzek valamit ami elkezdődhetne..:/
erre fesztiválozni megy..:/ kettőre is...:/ 2 hétig semmit sme fogok tudni róla...és ugyan mekkora az esélye, hogy egy 18 éves csinos csaj, nemjön össze senkivel 2 hét fesztivál alatt...:/
ő is kicsúszott a kezemből...pedig...tényleg mintha áhh zavaros..:/
kezdtem azthinni tényleg a helyébe léphet, sőt nemis a helyébe, jobb lehetne nála...sokkal!
erre...még el sem kezdődött máris vége..:/
nincs senkim, aki szeret...egy nulla vagyok lélekben. 21 vagyok, élveznem kéne az életet, de nemteszem, mert fáj...nagyon....:/ mindenki bulizik ,fesztiválozik, jólérzi magát.
és uygan énis az alkoholba menekülök, ne nem itthon egyedül, hanem a bulikban, de hiába vagyok kívülről oylan amilyen, nagydumás, jofej ,joarc stb...
belül semmim sincs...csak egy b*szott nagy szivem, ami darabokban, és ugyérzi lassan nincs is nagyon miért felépülnie....:/
csoda, ha néha azt érzem ,hogy minek születtem, és minek élek?? :///
köszi aki elolvasta, köszi aki ír...
könnyes szemmel elég nehéz helyes billentyűt leütni.
de köszi, hogy senkit sem érdekel, és mindenki csak a helyesírásban keresi a hibát.
megszokhattam volna már...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!