Halálvágyam van mit tudnék ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
Nagyjából egy éve kezdődött ez az lelkemet taposó érzés és ezért mindig a halálomra gondolok.Már a karomat is elkezdtem vagydosni válltól lefele kis csíkokat egyre többet.Nincsenek barátaim családommal is ritkán beszélek már többször is elmentem elvágott fékekkel biciglizni forgalmas helyre, ezekből többször adódott már balesetem de nem lett nagy következménye és még mindg az az érzés van bennem hogy KUDARC vagyok nem tudok semmit se megcsinálni.Mindig is ki voltam közösítve gyerekkorom óta csak egyedeül és a családommal nevelkedtem,iskolába sokat piszkáltak és úgy érzem ez csak rontott a helyzetemen.Mostmár nem tudom mit tegyek.2016. aug. 30. 11:13
12/15 A kérdező kommentje:
Mert elrejtem. Érzelmi álarc mögé tejtőzve.
2016. aug. 30. 16:25
13/15 anonim válasza:
Minden agyban dől el. Elég kényes helyzetben állsz de ha ezt magadban nem küzdöd le, akkor senki más sem fogja tudni helyetted. Család.. hm, nekem nincs családom. De ebbe ne menjünk bele. Barátok. ilyen létezik egyébként? :D Ha szeretnél én beszélgetek veled szívesen, én is elég lonely vagyok bár ezt a vagdosos meg akarok halni szar az élet periódust lezártam nagyjából :) írj mailt! <3
14/15 gooku válasza:
"180cm vagyok 50g és egyre csak kevesebb vagyok."
Nekem a magasságom szintén ennyi most, csak 55kg-mal.
"iskolába sokat piszkáltak és úgy érzem ez csak rontott a helyzetemen"
Szemet szemért, fogat fogért.
Ja és a kérdésedre a válaszom, hogy sztem űzz vmi hobbit. Amm hol laksz? Az se mind1. Az, h kudarc vagy, azt csak bemeséled magadnak. Hány éves vagy? Tudom, nem az életkor a fontos, de 30 fölött azért már eléggé krónikus, nem mintha moost nem tűnne annak a leírtak alapján. Üdv.
15/15 gooku válasza:
Utolsó vagyok, most látom a kommentekből, h végzős vagy, stb. Amm a #9-cel értek eggyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!