Túlfrontinozom magam szerelmi csalódás ellen, így inkább végigalszom az életemet?
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..
Itt van mindennek az előzménye,délután háromtól elkezdtem aludni,most keltem fel 5 szem 0,5östől.Nem célom,hogy meghaljak,ahhoz több kéne,meg nem akarok szellemi fogyatékosként felkelni,csupán menekülök a valóságtól.Tudom, hogy mennyit szabad.Ez az ember ugye nem először nézett hülyének, régebben durvábban nyomtam, felkelés után láttam a nyomait, hogy miket csináltam. Meddig lehet ezt kivitelezni maradandó károsodás nélkül?
Tehát mondhatjuk, hogy drogozol, igaz?
Sokáig nem lehet csinálni, az biztos.
Remélhetőleg a pszichiáterednek fel fog tűnni, hogy rekordsebességgel fogy a gyógyszered, majd ő kitalál valamit. Most mondhatnám, hogy tudatmódosítók helyett járjál pszichoterápiára, és tanuld meg feldolgozni a fájdalmaidat, de minek, úgyis tudod.
Próbálj szembenézni azzal a ténnyel, hogy máris kőkeményen szerfüggő drogos vagy és semmivel sem kevesebb jogosultságod egy komoly elvonókúrához , mint egy olyannak, aki évek óta lövi magát!
Nem csodálkoznék , ha kiderülne , hogy nem legális úton jutsz a gyógyszerhez , vagy más tablettáit szeded.
Epilepsziásként megismertem több ilyen nyugibogyót, részint személyesen , részint láttam másokon magam körül a szellemi pusztulást. Visszafordíthatatlant , maradandót is.
A Frontin és a többi ilyen szer pont magasról tesz arra, hogy te egy reggel szellemi fogyatékosként, vagy még "normálisként" akarsz-e felkelni. Főleg alkohollal kombinálva. Ne itt várj választ, hanem igen gyorsan értesd meg ÖNMAGADDAL, hogy a maradandó károsodás pontos dátumát orvos sem tudja megmondani. Itt egy olyan hozzászólást olvastál , ami elől tuti, hogy szintén menekülnél. Csakhogy a valóság akkor is utolér, ha te nagyon nem akarsz szembenézni vele, nem fog egyezkedni veled , haladékot sem kaphatsz. Mielőbbi gyógyulást.....ha nem vagy túl máris a "maradandó károsodáson". Tehát azon a kezdeti szakaszon , amikor már nem is akarod letenni a "szert". Gondolkozz , amíg van mivel! : szorítok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!