Mit lehet tenni önutálat ellen?
Mit lehet tenni ha elviselhetetlen mértékekig utálom magam. Érzem hogy nem csak a külsőmmel van baj (dagadt) hanem tudom hogy rossz ember vagyok....
Félek hogy nem bírom sokáig...folyton csalódást okozok a szüleimnek, nagyimnak.
Az ember gyűlöli azt aki rossz. De én saját magamtól gyűlöletre méltóbb embert még nem láttam...
Túl lehet ezen lépni valamikor?
Az is lehet hogy csak egy önsajnáltató, depressziós, p*csa vagyok, de azthiszem ez nálam mindig így volt. 8 évesen emlékszem, kikarmoltam a kezemet mert a tesómmal csináltunk egy rosszaságot és csak őt szidták. Engem nem. Rossz embernek éreztem magam, és manapság is úgy gondolom hogy megérdemlem a testi büntetést.
Hogy "szerethetem" meg magam ha ennyire undorító vagyok?
15/L
A baj nem a testeddel van, attól hogy lefogysz, nem leszel boldog. Ezt tapasztalatból mondom.
Inkább tanulj meg az alkatodhoz öltözni, szépen sminkelni, lakkozz körmöt, vegyél illatos fürdőt....
Vegyél egy befőttesüveget, és egy pár szép színű papírfecnit. Minden nap írj valami pozitívat magadról egy fecnire, és tedd az üvegbe.
Szereted a természetet?
Szereted a filmeket? A verseket?
Szereted a zenét?
Választottál már sportot?
...gyerünk, gyerünk.
Szeretem a természetet, a zenét, a filmeket, és gördeszkázom....
Viszont ezekből egyik sem ok arra, hogy jobb embernek lássam magam. Egyiktől sem leszek szerethetőbb magam számára. Másokéra sem... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!