Halálvágyam van mit tudnék ez ellen tenni?
"elvágott fékekkel biciklizni forgalmas helyre"
-ne csináld, nyomorékká válhatsz, nem lesz ezektől semmi sem jobb. Most tanulsz? vagy dolgozol? Sokan vagyunk itt a Földön "kudarcok", több mint 7 milliárdan. A sikerhajhász, törtető, magát nagyratartó pedig a legkudarcabb.
------------------------
Kőrösi Csoma Sándor: „Ami boldogság van a világon, az mind a másoknak nyújtott szolgálatból ered!”
-------------------------
Végzős diák vagyok.
De mint mondam emerek hozzám se szolnak mindig egyedül voltam így mi nyujtana nekem boldogságot ? ..
te szólsz emberekhez? segítesz ahol tudsz? Körösi szavát érted?
Goethe:
Edel sei der Mensch,
Hilfreich und gut!
Nemes legyen az ember
segítőkész és jó!
Tulajdonképp mással nem is kell törődni.
Miért nem nyitsz az emberek felé?
A gyerekkori kiközösítés oka mi volt?
Hiába nyitok ha utána ugyis leszarnak.
Nem tudom mi lehetett az oka.
Hát köszönöm ezt a sok segítséget.
Maradok a vagdosásnál :|
Mi nem találhatunk helyetted életcélt számodra... Őszintének, nyíltnak kellene lenned először is a családod irányába... Ők tudnak a vagdosásról? Tudnak arról, hogy mit érzel? Miért nem?
Azt írod, "Hiába nyitok ha utána ugyis leszarnak." Akkor addig kell csinálni, keresni, amíg nem találsz egy olyan embert, aki nem szar le. Mások hosszan tartó barátságai sem csak úgy lehullottak az égből az ölükbe... a kapcsolatokért tenni kell. Ha meg idő közben kiismered a másikat, és úgy veszed észre, hogy nem tesz annyit, amennyit te, akkor lépj tovább, keress mást. De ne fordulj magadba.
Társas lények vagyunk, előbb utóbb rátalálsz arra, aki megért.
Menj el pszichológushoz, talán tud segíteni. Talán többet, mint itt mi, akik nem vagyunk profi emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!