Gyógyszer nélkül a depresszió ellen?
Sikerült már valakinek? Mit tett és hogyan?
Nekem annyira elegem van! :(
Október óta felborult az életem. Újra jól akarok lenni! :(
Először napokig tartó hányingerem volt. Ezért gyomor tükrözés és hasi uh volt. Minden rendben volt. Majd a hányinger mellé jött a torok szorítás. Fül orr gégészeten is minden ok. A hányinger elmúlásával jött a mellkasi nyomás. A torok szorítás is elmúlt maradt a mellkas nyomás... Voltam mellkasi röntgenen, 10nél több EKG, kardiológiai vizsgálat, vérvételek, neurológiai és endokrinológiai vizsgálatok is megvoltak. Pszichiáternél is voltam. Pánik beteg nem vagyok, a rosszullétek napokig eltartanak, utána hetekig jó vagyok. Míg vannak a tünetek sírok egyfolytában mert már nem bírom. Mi bajom?? A doki szerint lelki eredetű, stressz, fáradság, bezártság. Van két gyönyörű fiam de nem vagyok jó anyukájuk emiatt a szar miatt. Jól akarok lenni:(
Nem akarom ezt :(
Boldog akarok lenni :(
Annyi gyógynövényes szart kipróbáltam már de semmi. :(
23 éves vagyok.. Nem lehet, hogy így éljek.. Barátokat akarok, szabad időt, boldogságot a gyerekeknek és magamnak!
Mintha Én írtam volna... Csak kicsit idősebb vagyok.
Nekem 2 lányom van és egy átlagon felüli férjem.
Rendkívül türelmes. De annyira sajnálom szegényt.
Amit ki kell állnia mellettem. És a lányaimnak is...
Ha gondolod írj egy üzit.
Menjél el egy pszichológushoz is, aki majd segít feltárni az okát. Valószínűleg külső dolgok miatt alakult ez ki nálad.
A mellkasi szorongás meg valószínűleg szívritmuszavar lehet. Arra SSRI-t szoktak írni általában, ha mentális eredetű, ami segíthet a hangulatodon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!