Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Összeomlottam, teljesen...

Összeomlottam, teljesen felfordult minden. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Ezen a hétvégén egyedül voltam, sokat gondolkoztam azokon a dolgokon amik régóta nyomasztanak most egyszerre a nyakamba zuhantak. Sosem voltam kibékülve önmagammal,önértékelési problémáim vannak,szorongok de ez még sosem bukott ki így egyszerre. Az utóbbi időkben ehhez méh hozzájött egy olyan emberben való csalódás aki nagyon sokat jelentett nekem. Egyszerűen nem tudok tovább így élni, nincs senki és semmi aki itt tartana, minden üressé vált. Nem tudom mit tegyek.
2010. ápr. 18. 22:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Voltam hasonló állapotban, akkor mindíg azt mondogattam magamnak "ha innen sikerül felállnom egyedül, magamért, büszke lehetek majd magamra, és igenis megmutatom a világnak, hogy menni fog" - és sikerűlt! nem 2 nap alatt de itt vagyok, teljesen összhangban magammal, kiegyensúlyozottan, boldog párkapcsolatban , és az élet igenis szép! :) HAJRÁ! NE HAGYD MAGAD!
2010. ápr. 21. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!