Összeomlottam, teljesen felfordult minden. Hogyan tovább?
Tereld el a gondolataidat,mondjuk olvass könyvet.
Valamint kezdj el keresni pozitív dolgokat az életedben.
Leülsz,és leírsz 10 pozitívumot a természetedben,addig nem állsz fel.Biztos vagyok benne,hogy vannak.Pl:nem vagyok kárörvendő,nem vagyok szándékosan gonosz más emberekhez,a családom mindig számíthat rám stb,stb....
Csak te tudsz segíteni magadon!!
Jézusom, ezek a válaszok...
"Sosem voltam kibékülve önmagammal,önértékelési problémáim vannak,szorongok", erre a válasz:
"keress pasit/csajt, bulizz, barátkozz" hát hogyne...
Ez megint egy olyan kérdés amire nem lehet 1-2 mondatban válaszolni. Tömören: az önértékelési zavarod miatt szorongsz, ergo meg kell találnod az okot hogy miért alakult így a személyiséged! Ha azt az okot megszünteted/elfogadod/átalakítod akkor szépen lassan megváltozik az önmagadról kialakított képed, és nem fogsz többet szorongani. De ez egy sokkal bonyolultabb történet mint ahogy most leírtam...
Tudom mit érzel
Ezt a szöveget amit irtál akár én is irhattam volna
Tudod ez egy elég komplex szituáció és nem hiszem, hogy lehet rá 100%os kiútat találni, viszont sztem hozzáállás kérdése. Én is a te helyzetedben vagyok, de kezdek rájönni, hogy ezt eltaláltam. Mármint a pesszimizmust. Nagyon számit, hogy valaki miként gondolkodik
A gondolkodás kihat a környezetre, a munkádra, az életedre. Persze nem minden a hozzáállás, de ilyen negativ hozzáállással még jobban megnehezited a dolgod. Sztem is próbálj ismerkedni, bulizni, TUDOM, hogy TE NEM AZ a TIPUS VAGY, de én tapasztalatból tudom, hogy más módszer nemigen segit. Mert én is mindig azt mondtam, hogy " ááá nem, én nem vagyok bulizós ", de azóta sem lábaltam ki a búskomorságomból. Mit veszithetsz igazából ? S gondolj arra, hogy a bulizós emberek nagy része nem depressziós, lehet nem boldogok, de legalább nem depressziósak. És ezenkivül nyugodtak, üdék, vidámabbak, mint mi vagyunk
Én őszintén nemigazán hiszem, hogy lélekturkálással, pszichológussal, stb.-vel kilehet ebből lábalni. Valahogy sztem ide barátok kellenek....haverok.....emberek
04:58
Nem rólad van szó, hanem a kérdezőről. Te ne bizonygasd, hogy mire képes és mire nem egy depis ember, mert amint te is leirtad ( tudatosan vagy tudatlanul ) te is szoktál depis lenni és mégis eltudsz menni egy bulira. A depresszió nem köt senkit egy székhez
Mellesleg amiről te beszélsz az bipolaritás és nem krónikus depresszió, vagy ez, vagy eltúlzod a helyzeted, ezt te tudod, hogy melyik a kettő közül
A kérdezőnek viszont NEM ilyen problémája van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!