Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit kellene most...

Szerintetek mit kellene most csinálnom? Teljesen összeomlottam, tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

Öt éve tart a kapcsolatunk, minden fantasztikus volt, imádtam imádom, A férfit találtam meg benne. Tavaly májusban eljegyzett, azóta 10 lépéssel a föld felett járok, buzgón szervezzük a június 18-ai esküvőnket, tegnapelőtt azonban kiderült, hogy megcsalt. Nem volt szex, "csak" nyali-fali. Teljesen kész vagyok, két napja egyfolytában csak sírok, aludni sem tudok.

Egy régi nagy szerelmével találkoztak és a nő rányomult. Az elején a párom is belement volna, de még a szex előtt (állítólag) ráeszmélt, hogy ez nem kellene hazajött és egyből bevallott nekem mindent.

Elmondása szerint nagyon megbánta és engem szeret, nem szeretné, hogy különmenjünk.

Nem tudom mit csináljak és imádom, de menjek hozzá egy olyanhoz, aki ha meglátja a régi nagy szerelmét egyből elveszti a fejét és megy a farka után? :'(

2011. máj. 2. 11:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Ez gusztustalan, én otthagynám a francba!
2011. máj. 2. 11:17
 2/15 anonim ***** válasza:
77%

"Nem volt szex, "csak" nyali-fali."

Ez épp elég egy júniusi esküvőre készülő vőlegénytől. :S

Én átgondolnám az egészet, az tuti. Óriási sértés és nem jó előjel a jövőre nézve.

2011. máj. 2. 11:17
 3/15 anonim ***** válasza:
85%

nem semmi esküvő előtt 1,5 hónappal.

sztem most még időben vagy(viszonylag),hogy végett vess a dolognak.

2011. máj. 2. 11:19
 4/15 anonim ***** válasza:
85%
Hát én biztos totál összeomlanék. De elküldeném a jóbüdösbe... aztán teperjen csak ha annyira szeretne engem meg tényleg megbánta és majd meglátjuk, de ez sztem akkora törés h nem tudnál benne bízni később. Úgyh ez nagyon ellett b*szva részéről. NAgyon sajnállak téynleg:S
2011. máj. 2. 11:19
 5/15 anonim ***** válasza:
92%

Ha nem lenne ilyen közel az esküvö akkor azt mondanám hogy én megbocsájtanék most az egyszer aztán lessz ami lesz, majd szemmel tartom. (enegem a férjem a kapcsolatunk elején mikor még én is a volt párommal éltem, csalt meg, vagy is inkább nem mondta el hogy neki is komoly kapcsolata van)

de itt az esküvö, és ez most nem csak az esküvö egész tudatát keseríti meg, nem fogsz jóérzéssel hozzá menni, még nagyon sért és nem tudsz rajta 1 hónap alatt elfelejtettnek tünni.

viszont gondolom már egy kisebb vagyon van a készülödésbe, és milyen ciki vissza mondani.

szerintem ilyenkor ha valaki nagyon szereti a másikat és tényleg igazán nem akarta volna, akkor most csöndbe maradna (max ha bármi másképp kiderülne), de ö elmondta, vagy is valamire vár. nekem úgy tünik mintha nem is akarna már elvenni és ad most rá okot hogy szétmenjetek.

két választás van most megpróbálsz túllépni rajta és elfogadod hogy lehet még több ilyen is, de a te férjed lesz, vagy azt mondod hogy nem neked ez nem fér bele.

2011. máj. 2. 11:22
 6/15 anonim ***** válasza:
69%

Ha nem lenne ilyen közel az esküvő, lehet, adnék neki még egy esélyt, de akkor is örökösen rettegnék, kivel, mit csinál.

De mivel ilyen közel a lagzi, kidobnám a fenébe, amíg lehet.

2011. máj. 2. 11:23
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legkisebb baj itt, hogy már bele lett ölve egy rakás pénz az esküvőbe. Több is veszett Mohácsnál, nyilván.

Itt a hatalmas problem az, hogy egy házasságra készülő férfi így megalázta a menyasszonyát. Ráadásul elég könnyen kapható volt a nyalifalira. Ez megengedhetetlen! Akkor is ha a lefekvésig már nem jutottak el. Ha valaki szereti a másikat, akkor nem tesz ilyet. Aki meg nem szeret valakit igazán, minek veszi el?

2011. máj. 2. 11:28
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha adsz is neki még egy esélyt, az esküvôvel akkor is várjatok, mert 1 hónap alatt nem fog kiderülni, mennyire veheted komolyan a szavait. Én a helyedben nem adnék hitelt a nagy fogadkozásoknak, miszerint "megbántam és soha többé"...
2011. máj. 2. 11:29
 9/15 napietus ***** válasza:
100%
szerintem azért gondold ez át. ha ő maga nem mondja el Neked (ami hülyeség volt részéről egyébként), akkor az életben nem tudod meg ezt az egészet. szóval 2 út van: 1. megbocsátasz, de akkor az úgy is legyen (szóval semmi "körmére nézés", mert akkor meg fog csalni. ez törvényszerű, olyan, mint az, hogy ha kiállsz az esőre, vizes leszel). 2. erre képtelen vagy (ez is érthető), és felbontod az eljegyzésedet. akárhogy is, Neked kell döntened, mert a saját érzéseidet egyedül Te ismered.
2011. máj. 2. 11:30
 10/15 anonim ***** válasza:
16%

A nők mindig sírnak hogy vénlányok maradnak. Na és miért maradnak azok? Hát ezért.

A szerelem és a szeretet emberi tulajdonság. Ha egyszer szeretett egy nőt, később is szeretni fogja. Igaz mostmár téged is szeret. Tehát ketten vagytok, minimum. Teljesen természetes dolog. Még be is vallotta, nem látok benne semmi problémát. Bár én a helyében tuti nem mondtam volna el.

Van egy történetem. A nő azt kapta szülinapjára a férjétől, hogy a férfi beszervezte egy gyerekkori szerelmét neki. Mi ez, ha nem önzetlen szerelem? Azóta is boldogan élnek együtt.

A nők a nagy emancipáció közepette hajlamosak túl nagy feneket keríteni csip-csap ügyeknek. Ahelyett, hogy örülnének annak ami van. Az életet élvezni kell, mindannyian csak egyszer élünk.

Tehát természetesen meg kell neki bocsátanod.

2011. máj. 2. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!