Szerintetek mit kellene most csinálnom? Teljesen összeomlottam, tanácstalan vagyok.
Öt éve tart a kapcsolatunk, minden fantasztikus volt, imádtam imádom, A férfit találtam meg benne. Tavaly májusban eljegyzett, azóta 10 lépéssel a föld felett járok, buzgón szervezzük a június 18-ai esküvőnket, tegnapelőtt azonban kiderült, hogy megcsalt. Nem volt szex, "csak" nyali-fali. Teljesen kész vagyok, két napja egyfolytában csak sírok, aludni sem tudok.
Egy régi nagy szerelmével találkoztak és a nő rányomult. Az elején a párom is belement volna, de még a szex előtt (állítólag) ráeszmélt, hogy ez nem kellene hazajött és egyből bevallott nekem mindent.
Elmondása szerint nagyon megbánta és engem szeret, nem szeretné, hogy különmenjünk.
Nem tudom mit csináljak és imádom, de menjek hozzá egy olyanhoz, aki ha meglátja a régi nagy szerelmét egyből elveszti a fejét és megy a farka után? :'(
Én is nagyon sajnállak:-((
Ha velem történt volna ez, én nem hiszem, hogy tudnék benne bízni megint.
A nők mindig sírnak hogy vénlányok maradnak. Na és miért maradnak azok? Hát ezért.
A szerelem és a szeretet emberi tulajdonság. Ha egyszer szeretett egy nőt, később is szeretni fogja. Igaz mostmár téged is szeret. Tehát ketten vagytok, minimum. Teljesen természetes dolog. Még be is vallotta, nem látok benne semmi problémát. Bár én a helyében tuti nem mondtam volna el.
Van egy történetem. A nő azt kapta szülinapjára a férjétől, hogy a férfi beszervezte egy gyerekkori szerelmét neki. Mi ez, ha nem önzetlen szerelem? Azóta is boldogan élnek együtt.
A nők a nagy emancipáció közepette hajlamosak túl nagy feneket keríteni csip-csap ügyeknek. Ahelyett, hogy örülnének annak ami van. Az életet élvezni kell, mindannyian csak egyszer élünk.
Tehát természetesen meg kell neki bocsátanod.
Csak nem mindenki nyitott házasság párti,férj is jár félre,feleseg is,de ennyiből nem kell esküvő se,csak együtt lakni néha dugni,meg néha másokkal is dugni...
Kedves Kérdező!
Mi történt veled/veletek azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!