Összeomlottam? Mit tegyek?
Lányom most kezdte az ovit, sír. Én próbálom jutalmazni, ha nem sírsz kapsz csokit, stb.. ha ügyes nagylány vagy.. Párom semmiben nem támogat, sőt.. folyamatosan bánt, azt modta az óvonő, hogy 12 kot menjek érte, 10 kor telefonáltam , hogy van és mondta hogy sír.. de ne menjek előbb.. párom meg közölte, hogy én milyen ember anya vagyok..stb.. teljesen összeomlok nem bírom már ezt a kapcsolatot, nem támogat semmiben.. nem ad pénzt, de ab ban sem segít, hogy eltudjak helyezkedni, nem megy a gyerekért nem viszi még mikor tudná sem. .. én vagbyok a mumus, mert gondosz anya visz, és apa előbb értem jön...
A lányom ilyeneket mond az apjának, hogy apa védjél meg.. ma reggel úgy kiborúltam tőlük, hogy otthagytam őket úgy ahogy vannak.. nem tudom, hogy ma visszabirnék e menni, vagby mi lenne a jó megoldás. Reggel az történt, hogy mondta a lányom, hogy apával akar lenni, mert egész héten csak velem volt..ezzel semmi gond hisz rá is kell igény.. de az apja fent volt a padláson a galambjainál, (versenyzik) mondtam neki, hogy nem tud még kimenni, hoztam játékot az ágyra mesekönyvet stb.. szó ide szó oda, a végén már üvöltöttem, hgoy nem érted, hogy ne menj ki????? 4 éves érteni kéne ennyit, vagy legalább azt, hogy nemet mondtam... kiment mezitláb... felkaptam, rávertem a fenekére.. hideg van.. ???? kérdeztem ilyenkor mi van veled, ujra bevttem, apa kb. leszarta az egészet le sem jött.. ujra hiszti, megint mezitláb ki.. megint bevittam.... rávertem a seggére.I(nem nagyon, nem mint egy állat vagy ilyesmi)na ekkor már úgy visitott apa is megjelent, közölte, hogy én milyen hül.ye vagyok... na én már mondtam akkor kigyót békát, hogy milyen hül.ye stb..egyszeűen nem bírtam tovább eltört valami, kb..10 év bánata.. nehézsége.. azt érzem bár ne szültem volna gyereket.. miatta nehéz állást találnom, magyarországra vagyok kötve, pedig itt nincs állás.. mindent feladtam érte, és ilyet mond.. végy meg???? soha nem bántottam, elkényeztettem kinyaltama fenekét, egész nap játszottam vele, ötkor keltem minden nap, hogy a házimunkát amég alszik megcsináljam, hogy ha felkel, akkor azt csináljuk amit szeretne, napi kétszer két órára vitem minden nap játszót tére.. és én vagyok a rossz???
azt látom , hogy jobb lenne nem lenni :(
sajnálom az egészet, nem bírom ezt a sok szenvedést..
mindenki mondja, hogy milyen okos, 20 verset tud, szépen öltözik, folyton maszekolok, bedolgozok, csomagolok mikor mi van..(diplomával) , hogy legyen miből finanszirozni az életet... és én vagyok a szörnyeteg?????
csak nem értem, hgoy mit tettem, hgoy ezt érdemlem..
tényleg, mindden napom róla szólt.. amitóa megszületett nem voltam sehol.. most tervezem, hogy novemberben elmegyek moziba... egyedül barátokkal.. ezt is már most bejelentettem az apjának, hogy méltóztasson vigyázni rá..
nem értem.. állatkertben volt a nyáron négyszer, nyaralni vitem, strandra.. ezeket mind a bedolgozásból.. apa meg csak van.. nem értem... jó a négyéves nem azt látja, hogy apa nem ad pénzt, magára keres..stb.. ő csak szereti, ezzel nincs gond, de én miért ezt érdemlem??
én is tudom hogy a párom a hibás.. próbálom rendezni de ő szar.ik bele az egészbe.. nem segít.. igaz, hogy ugymond nincs állásom, de a bedolgozásból, és beugrósból kb. ugyanannyit teszek az asztalra és ennek ellenére semmit nem segít semmiben..
tudom, hogy nem a gyerek a hibás és azt is tudom, hogy elcse.sztem, hogy üvöltöttem vele, de teljesen kiborúltam..
és nem ezt érdemlem tőle sem..
Nem értem, hogy miért szültél egy rossz kapcsolatba gyereket. Ő nem javítja meg a kapcsolatot. Az sem jó,ha elkényezteted a lányod,mert amit írsz,abból ez jön le.
Üljetek le és beszéljétek meg a pároddal,hogyan hozhatnátok rendbe a házasságotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!