Már eddig is rosszul voltam lelkileg, de ma összeomlottam. Most mit tegyek? Hogy vészeljem át, hogy segítsek?
Ma reggel arra ébredtem, hogy anyám üvölti, hogy segítsek. Aztán betámolygott a szobámba, én próbáltam neki segíteni, és összecsuklott a karjaim között. Azonnal kihívtam a mentőket, be is vitték, vashiánya van, vérszegény. A doki szerint lehet, hogy pszichés eredetűek az alvás és evészavarai.(én is ugyanígy vagyok, csak ő mániákusan terheli magát pl. fűnyírással, én annyit dolgozom, amennyit bírok) Segíteni szeretnék anyámnak, félárva vagyok, és nem akarom őt is elveszíteni. Túl gyerek vagyok ahhoz, hogy megálljak a saját lábamon, de ma mindenki, aki hallotta a hírt, megdicsért, hogy milyen 'felelősségteljes', meg 'talpraesett' vagyok. Nem vagyok az, de nagyon megijedtem, mert anyámon kívül senkim sincs. Mit tegyek? Már mondtam a dokijának is, hogy jövő hétre elintézem a pszichológust, jövő héten megyek nyári melóba is, és félek, nem fogom bírni a strapát. Mit tanácsoltok?
17/L
Nagyon sajnálom anyukádat, jobbulást neki!
Ha jól értem, akkor a te állapotod most azon múlik, hogy vele mi lesz, meggyógyul-e. A kérdés az, hogy őneki mi okozza a pszichés betegségét? Írtad, hogy félárva vagy. Talán az, hogy apukád már nincs?
Első vagyok.Remélem már jobb a helyzet.
A sógornődnek csak gratulálni tudok a pszihológiai terrorért.Nem az édesanyád életét éled.Ilyen alapon az is meg fogja viselni ha ugyanabban a városban költözöl el ha férjhez mész.Vagy emiatt nem lesz saját családod soha.De aranyos nő a sógornőd, nem elég neked ami történt, még ilyenekkel is nyomaszt.Vegyék magukhoz a bátyjáddal, ha így aggódik érte.Az hogy mi lesz egy-két év múlva, azzal ne most foglalkozz, de ha szóba kerül, nyugodtan mondd, hogy te a fővárosba készülsz, ne legyen félreértés.Egyébként addigra anyukád helyrejön.Borzasztó dolgokon vagytok túl, de neki nem könnyebb hanem nehezebb lesz, ha te sem leszel boldog.Neked menned kell, ha úgy érzed.A terapeuta segíteni fog, nyílván még nem fejeződött be nála a gyász folyamata, a magány (amiben te ne kárpótolod, mert a társát vesztette el)emészti fel szegényt, ezen sok minden más nem segíthet, mint az idő.nagyon szurkolok, és kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!