Hogy megy ez? Besétálok a pszichiátriára, hogy
összeomlottam aztáán?
opciók:
-előtte felhívod telefonon
-háziorvostól kérsz beutalót
-magadra hívod a mentőt
-részegen mész be és énekelve
2011. jún. 16. 01:51
"részegen mész be és énekelve" :)
Háziorvoshoz elmész, elmondod, hogy ki vagy borulva, úgy érzed, összeomlasz, valamennyit elmondasz neki nagyvonalakban arról, mi a baj, és szeretnél beszélni egy pszichiáterrel.
2011. jún. 16. 03:03
3/11 A kérdező kommentje:
Nekem ez egy nagyon kellemetlen és kényelmetlen beszélgetés lenne a háziorvossal, meg ugye ott az asszisztens.. neem. Õt nem lehet kihagyni? Mindenképp kell beutaló?
nem a pszichiátriára mész be,hanem megkeresel egy pszichológust,akihez kérsz egy időpontot először is...elmondod neki h mivan...és ő küld tovább...
2011. jún. 16. 03:44
Nézd, az asszisztenst ugyanúgy köti a titoktartás, mint az orvost.Amíg téged még az is foglalkoztat, hogy mit gondolna az asszisztens,addig nincs szükséged pszichiáterre.Elég lesz egy pszichológus is, ha már végképp nem látsz más kiutat.Nem tudom, hogy a te környezetedben nincs-e egy magamfajta sokat élt öregasszony, aki esetleg tanácsot adhatna. Hozzám sokan járnak lelki elsősegélyért, és nemcsak családtagok.
2011. jún. 16. 04:06
Pszichológushoz ne menj,ha komoly problémád van. Az csak elbeszélget veled,és azt mondja,hogy változtass a dolgokon.
Vagy kérsz beutalót a háziorvosodtól. De bemehetsz a pszichiátriai rendelésre is,és ott kérsz időpontot.
2011. jún. 16. 06:47
7/11 A kérdező kommentje:
Voltam pszichológusnál, és õ maga mondta, hogy "ez már nem az én hatásköröm". Ajánlott is pszichiátert, de ez már régebben volt. Akkor nem mentem, de most már elkéne. Elhagytam a neveket amiket felírt..
hívd fel telefonon és kérd el tőle a nevet,címet stb...
2011. jún. 16. 13:56
de az jogos, hogy félsz az asszisztenstől, mert sokszor nem tartják be a titoktartást az enyém a többi beteg előtt küldött el a pszichiátriára és sértegette a családomat, én pedig nem neki panaszkodtam, hanem az orvosnak.
mentem is a betegjogiképviselőhöz...
2011. jún. 16. 14:52
Kérj beutalót a körzetetekhez tartozó ideggyógyászatra. Ha megkérdezi a körzeti a beutaló írásakor miért akarsz elmenni? Elég ha azt mondod alvásproblémáid vannak, mert stresszesek a napjaid.
2011. jún. 16. 18:08
Kapcsolódó kérdések: