Hogyan tudnám legyőzni a tehetetlenség és reménytelenség érzését?
Figyelt kérdés
Tönkreteszi az életemet, hogy úgy érzem, sosem lesz elérhető számomra egy olyan dolog, ami nélkül nem érzem teljesnek az életem, konkrétan hogy legyen egy vonzalmon alapuló párkapcsolatom (pasi vagyok egyébként). Úgy érzem, hogy nem elég jó a külsőm, de a legrosszabb, hogy teljesen belém ivódott, hogy NEM IS LEHET AZ, akármit csinálok.
Járok edzeni, de nyögve nyelősen, csak úgy odavonszolva magam a kondiba, mert nem hiszek benne, hogy attól jobban fogok kinézni. Ugyanígy állok mindenhez, teljesen gyökeret vert bennem az a hit, hogy bármit is csinálok, sosem fogom elérni, amit szeretnék.
Mit tehetnék, hogy erőt merítsek, illetve tudjak hinni a sikerben?
2015. ápr. 26. 12:52
1/3 anonim válasza:
Hozzáállás kérdése az egész. Én mindenhez úgy állok hozzá,hogy megcsinálom. A párkeresés terén is. Most bár nincs barátnőm,az elhívásban vagy ismerkedésben full nincsenek ezért gátlásaim,mert:Megcsinálom! Ez a mentalitásom. Mennyivel jobb már mint azt mondani:Ááá,inkább nem,reménytelen......
2/3 A kérdező kommentje:
Sokáig voltam így énis, csak az a helyzet hogy a tapasztalatok ezt elpusztították bennem. Nehéz hinni a sikerben, mikor hosszú időn keresztül mindent megteszel érte, mégsem éred el.
2015. ápr. 26. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!