Ronda vagyok, semmi nem lesz belőlem soha. Mit tegyek?
Végső elkeseredettségemben írok ide.
Dagadt, szőrös lány vagyok. Nem tudom, mi a bajom, de hosszú fekete szőr nő rajtam szinte mindenhol-nyak, kar, felkar, has, comb. Mintha az arcom is kezdene olyan lenni. Endokrinológus azt mondta, nincs hormonális bajom, nőgyógyásznál nem voltam, el se merek menni ilyen undormány testtel.
Nem bírok tükörbe nézni. Egy nagy semminek érzem magam, ha nem lenne a családom, már régen öngyilkos lettem volna, mondjuk így is csak egy hajszál választ el tőle. Kívül mindenki azt látja, milyen erős életvidám lány vagyok, közben pedig minden este sírva alszom el.
Pl. itt a jó idő, de olyan ocsmány vagyok lány létemre, hogy nem merrk felvenni egy csini nadrágot vagy trikót.
Szerelemről álmodni sem merek, szerelmes vagyok ugyan egy fiúba de tuti esélyem sincs nála, nem is akarom hogy bárki lásson akár ruha nélkül.
Mit tegyek? Kilátástalan a helyzet, olyan mintha egyre rosszabb lenne.
Doki kizárva , pszichológusok nem segítettek, a pszichiáter csak gyógyszert adott ami nem segít.16l
milyen vizsgálatok alapján mondta ezt az endokrinológus? furcsa..
egyébként akármennyire is nem mersz, menj el nőgyógyászhoz (mondjuk nőneműhöz, úgy talán könnyebb). van ismerősöm, aki fokozott szőrnövekedés miatt ment oda és fogamzásgátlót felírtak és jobb lett tle. meg lehet policisztás ovarium szindrómád. (bár talán észrevette volna az endokrinolgus)
Szerintem is gyantázz!
Ha már kezd a bajuszportád is szőrösödni ajánlom ott is gyantázd.
Nagyon sok nő van aki szőrös.
Én is , szerencsére nekem halvány színű szőrzetem van szóval nem feltűnő, a lábamon én borotválom.
Eleinte természetesnek tűnt , aztán a barátom megkért rá hogy borotváljam le neki mert az szexis, és azóta borotválom mert olyankor teljesen megújulok.
A nyakam nekem is szőrös, nem tudok vele mit csinálni, az nem szégyen, a láb vagy hónalj az már igen ha az ember nem kezd vele semmit.
Természetesen szőrtelenítek ahol csak tudok, de még ha leszedem is látszik. Ha borotvával, akkor fekete, ha epilátorral, akkor piros pöttyös leszek. Egyszerűen semmi önbizalmam sincs, kövér is vagyok, bár most fogytam, de már ennek sem tudok örülni.:( A fiúkat sem érdeklem, nagyon zárkózott vagyok.
Tudom hogy nem kéne feladnom, de lassan minden napom egy szenvedés.
18 éven aluli, így egyelőre nem mehetek másik endokrinológushoz, csak akinél már voltam, az meg háziorvossal együtt telibefossa az egészet-már bocsánat.
Tudom hogy le tudok fogyni 162 cm magas vagyok, 90kgról indultam, most 76 vagyok, ami még mindig sok, de próbálok kitartani. Csak nem látom az út végét.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!