Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ronda vagyok, semmi nem lesz...

Ronda vagyok, semmi nem lesz belőlem soha. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Végső elkeseredettségemben írok ide.

Dagadt, szőrös lány vagyok. Nem tudom, mi a bajom, de hosszú fekete szőr nő rajtam szinte mindenhol-nyak, kar, felkar, has, comb. Mintha az arcom is kezdene olyan lenni. Endokrinológus azt mondta, nincs hormonális bajom, nőgyógyásznál nem voltam, el se merek menni ilyen undormány testtel.

Nem bírok tükörbe nézni. Egy nagy semminek érzem magam, ha nem lenne a családom, már régen öngyilkos lettem volna, mondjuk így is csak egy hajszál választ el tőle. Kívül mindenki azt látja, milyen erős életvidám lány vagyok, közben pedig minden este sírva alszom el.

Pl. itt a jó idő, de olyan ocsmány vagyok lány létemre, hogy nem merrk felvenni egy csini nadrágot vagy trikót.

Szerelemről álmodni sem merek, szerelmes vagyok ugyan egy fiúba de tuti esélyem sincs nála, nem is akarom hogy bárki lásson akár ruha nélkül.

Mit tegyek? Kilátástalan a helyzet, olyan mintha egyre rosszabb lenne.

Doki kizárva , pszichológusok nem segítettek, a pszichiáter csak gyógyszert adott ami nem segít.16l

2015. ápr. 24. 22:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Csináld tovább, nem kell hogy lásd az út végét, ha látod a pozitív változást, a fogyás nagyon fontos egészségileg is és esztétikailag is. A kövérség nagyon sok problémát hozhat, szív érrendszeri, vérnyomásbeli, cukorbetegség, stb., stb. és ezt komolyan kell venni. A szőrösödést meg meg lehet oldani, de azt tudom még mondani, hogy a hormonodba ne engedd hogy bele piszkáljanak, mert ha esetleg félre kezelnek helyreállíthatatlan károkat okozhatnak! Édesanyámnak fiatalon a hormonjába nyúltak, elkezelték és megállíthatatlan hízásnak indult 45 kg-ról 100 felé ment és képtelen volt lefogyni, ahogy abbahagyta a szigorú diétát egyből visszament rá a leadott kiló. Nagyon gondold meg milyen kezelést vállalsz be, hormonba belepiszkálást hanyagold! Komolyan mondom, akkor inkább borotváld és erősödjön a szőrzeted, mint maradandó károsodást szenvedj egy hül.ye kezeléstől! Kívánok sok sikert!
2015. ápr. 25. 12:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Fel a fejjel kislány. Szüleid megengedhetik maguknak, hogy elvigyenek egy magánorvoshoz? Én megnézetnélek másik endokrinológussal. Kizártnak tartom, hogy ez ne valami hormonális dolog legyen.

Ha mégsem oldódik meg, akkor létezik végleges szőrtelenítés. Nem olcsó, de ha idősebb leszel, lesz munkahelyed, tudsz rá spórolni.

A fogyásra pedig képes vagy. Olvass sokat táplálkozásról, sportolj, tedd rendbe az étkezésed. Csodákat lehet művelni a testtel, csak akarat és kitartás kell hozzá. Lehet, hogy az étkezésed is befolyásolja a hormonháztartásod, próbálj meg minél egészségesebben, "tisztábban" táplálkozni.

2015. ápr. 25. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!