Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Megbolondulok!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Megbolondulok!

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez a millió+1.-ik ilyen kérdés, de muszáj kiírnom magamból.

Három hete dobott facebook-on a barátom -most már exbarátom, azzal, hogy már nem szeret.

Baromira megviselt, teljesen összeomlottam, mert odáig vagyok érte még mindig. Hosszú idő óta ő volt az első, akiben igazán megbíztam, akit végre tudtam szeretni, és úgy tűnt, ő is szeret. De csak kihasznált, és pokolian fáj, mert sosem néztem volna ki belőle. Olyan, mintha kitépett volna belőlem egy darabot. Minth a aszívem helyén csak üresség és fájdalom maradt. Baromira, hiányzik, mindenről ő jut az eszembe. Szinte bármire képes lennék, hogy visszakapjam, de tudom, hogy soha, soha többet nem lehetünk együtt, és széttép ez a tehetetlenség.

Tudom, az idő gyógyír,de magam alatt vagyok, fogalmam sincs, mit tegyek. :((

2012. dec. 26. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

semmit ne tegyél, úriember sms-ben, interneten keresztül nem szakít, csak egy kisfiú

2.. csakis erősebb leszel, ha túl leszel ezen az időszakon

legyél minél többet a barátnőkkel, legyen sok közös program, h ne mindig ezen gondolkodj

amit érzel, az természetes, szinte mindenki átesett már ezen

2012. dec. 26. 19:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, tudom. De itthon is folyton szekálnak a szüleim, a bátyám is nekem esett, így még rosszabb. :(
2012. dec. 26. 19:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Tudom nagyon könnyen írom, de próbáld magad lekötni valamivel. Tényleg csak az idő segít, de az fog, hidd el!

Ha eddig nem történt meg, talán annyit még tehetsz, hogy elpakolod azokat a tárgyakat, amik rá emlékeztetnek...

2012. dec. 26. 19:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Jól látod, hogy az idő majd segíteni fog, bármilyen közhelyes is. Próbáld magadban tudatosítani azt, hogy megbántott téged, és hogy nem érdemelt meg, beszélgess sokat a barátnőiddel, barátaiddal, valamiféle támaszra van szükséged, és jót fog tenni, ha kibeszéled magadból, ami fáj. Biztosan jön majd helyette másvalaki, aki megbecsül. Egyébként a magam részéről elég nagy pofátlanságnak tartom, hogy ez a srác nem volt képes odaállni eléd, és úgy közölni a döntését (ne adj' Isten előtte megbeszélni veled a dolgokat, hátha meg lehetett volna oldani a helyzetet, és nem kerül sor a szakításra).
2012. dec. 26. 19:57
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, igazatok van.

Hiába volt gnosz velem, még se tudok haragudni rá. :(

2012. dec. 26. 20:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Én eleve kétesnek gondolom a gépen keresztül jött infókat, hiszen nem tudhatod, hogy tényleg ő írta-e.

Nehogy olyan rómeó-júliás eset legyen!

2012. dec. 26. 20:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Biztos hogy ő volt, efelől kétségem sincs. :( Ha nem ő lett volna, föltűnt volna neki, hogy nem keresem, és tisztáztuk volna a helyzetet.
2012. dec. 26. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!