Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Megbolondulok!
Tudom, hogy ez a millió+1.-ik ilyen kérdés, de muszáj kiírnom magamból.
Három hete dobott facebook-on a barátom -most már exbarátom, azzal, hogy már nem szeret.
Baromira megviselt, teljesen összeomlottam, mert odáig vagyok érte még mindig. Hosszú idő óta ő volt az első, akiben igazán megbíztam, akit végre tudtam szeretni, és úgy tűnt, ő is szeret. De csak kihasznált, és pokolian fáj, mert sosem néztem volna ki belőle. Olyan, mintha kitépett volna belőlem egy darabot. Minth a aszívem helyén csak üresség és fájdalom maradt. Baromira, hiányzik, mindenről ő jut az eszembe. Szinte bármire képes lennék, hogy visszakapjam, de tudom, hogy soha, soha többet nem lehetünk együtt, és széttép ez a tehetetlenség.
Tudom, az idő gyógyír,de magam alatt vagyok, fogalmam sincs, mit tegyek. :((
semmit ne tegyél, úriember sms-ben, interneten keresztül nem szakít, csak egy kisfiú
2.. csakis erősebb leszel, ha túl leszel ezen az időszakon
legyél minél többet a barátnőkkel, legyen sok közös program, h ne mindig ezen gondolkodj
amit érzel, az természetes, szinte mindenki átesett már ezen
Tudom nagyon könnyen írom, de próbáld magad lekötni valamivel. Tényleg csak az idő segít, de az fog, hidd el!
Ha eddig nem történt meg, talán annyit még tehetsz, hogy elpakolod azokat a tárgyakat, amik rá emlékeztetnek...
Köszönöm a válaszokat, igazatok van.
Hiába volt gnosz velem, még se tudok haragudni rá. :(
Én eleve kétesnek gondolom a gépen keresztül jött infókat, hiszen nem tudhatod, hogy tényleg ő írta-e.
Nehogy olyan rómeó-júliás eset legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!