Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
én ezt már nem bírom lassacskán megbolondulok!?
Figyelt kérdés
Na az én rövid kis történetem onnan kezdődik h..Van egy srác(egy osztályba járunk)nagyon rám volt kattanva sőt még élveztem is mert nem csúnya meg semmi.találkozgattunk így páran az osztályból és h mit ne mondjak akk is úgy egymással hülyültünk/foglalkoztunk pedig voltak rajtunk kívül kb még 6-an..fbn írta nekem h nincs-e kedvem találkozni vele úgy h csak ketten lennénk mondom oké nekem jó.és ez így ment jó sokáig h rám volt kattanva de természetesen nem találkoztunk..és mikor vége volt ennek az osztálytársak taliból eset mindig haza kisért.na de most jön a baki h van még egy csaj az osztályból(barátnőm)akivel szintúgy szórakozott de nem volt rákattanva mint ahogy rám.. pénteken is volt egy ilyen találka (páran találkoztunk az osztályból) ahol ez a srác is ott volt meg a barátnőm is meg még egy barátnőm az osztályból..és én ott úgymond olyan volt mint ha ott se lettem volna ezért én fogtam magam és néha elmentem tőlük aztán visszamentem (elsétáltam) utána ez a srác a szemembe mondta hegy bunkó voltam vele. és megkérdeztem a másik 2 barátnőmet is h az voltam-e és szerintük is az voltam..ami nagyon szarul esett h szerintük az voltam de meg lehetett volna érteni h miért voltam az velük..aztán tegnap suliba nagyon egy bunkó volt ez a srác velem sírás határán voltam de komolyan de nem elég h bunkó volt még a többi oszt.társam is baszogatott mindenfélével.tegnap délután vissza kellett menni a suliba. mivel próbálnunk kellett ott a többi oszt.társam aki baszogatott bocsánatot kért tőlem de asrác nem..mentem volna haza mikor ez srác odahívott meg a barátnőm (az a csaj akivel ez a srác is hülyéskedett.elején írtam róla is) és elmondták h mi van miért volt olyan bunkó stb..és megbeszéltük. ma már jobb volt a helyzet békesség volt aminek örültem még a sráccal is tökjókat beszéltem de utána jött egy nagyon váratlan hír... egyik fiú osztálytársam beszélt evvel a csajjal (akire az a srác is hülyéskedett vele stb.) h ne szégyelje már meg vállalja fel ebbe nincs semmi.(hallottam mivel mögöttem ül ez a csaj és én nem gondoltam volna h utána mi lesz) ez a srác aki nem olyan régiben még teljesen rám volt kattanva (kb3 napja még rám volt) össze jött a barátnőmmel na onnanstúl kezdve valami kaki kedvem volt..:/ miért volt valami nagyon szar kedvem?? meg miért éreztem azt h én ez srác iránt érzek vmit??:// meg h elárult.. lehet h azért jött vele össze h féltékennyé tegyen vagy miért??? MIÉÉRT??:// fel se fogtam még h együtt vannak teljesen lehidaltam:/ (bocsi a hibákért gyorsan írtam)2012. nov. 13. 16:41
1/6 A kérdező kommentje:
*mert nem hiszem h tetszene neki ez a csaj mert az arca meg nem valami szép.. most nem akarok egósnak tűnni de azt mondták h az osztályból én vagyok a legjobb csaj...
2012. nov. 13. 16:44
3/6 A kérdező kommentje:
igen csakis az.. NORMÁLIS VÁLASZ ESETLEG??
2012. nov. 13. 16:47
4/6 A kérdező kommentje:
proger :KÖSSZ NEM.
2012. nov. 13. 16:48
6/6 anonim válasza:
Mivel fontos dolgom lenne és halogatom, kínomban végigolvastam.
1. A srác minden csajt hülyít, most a másik csaj nyert nála.
2. Örülj neki, mert ez egy hülye.
Ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!