Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hullocsillag<3 kérdése:
Mit csináljak, ha megbolondulok, mikor mással látom?
Figyelt kérdés
Van egy srác,akivel nagyon sok ideig keveregtünk..hivatalosan nem mondtuk ki,hogy együtt vagyunk,de körülbelül egy évig minket mindig együtt láttak az emberek...megharagudtam rá és összevesztünk és akármikor mikor mással látom ideges leszek...az az igazság,hogy ha havonta egyszer is látjuk egymást,akkor is a végén egymás karjaiban kötünk ki..mindenki azt mondja,hogy mi egymásnak vagyunk teremtve és egyszer úgy is összejövünk,mert kettőnk között szikrázik a levegő,de valamiért már tartjuk a távolságot és már eltelt egy-két hónap is,de még mindig féltékeny vagyok..nah meg persze ő is,csak ő olyankor mással kever...2011. nov. 5. 08:04
1/1 anonim válasza:
Szerintem mondd meg neki,hogy mit érzel...amúgy min vesztetek össze?Mert ha csak valami kis hülyeségen,akkor azt simán helyre lehet hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!