Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mással is megtörtént már? Miért lehet ez a furcsa ellentét?
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:29
Édesanyádról is így vélekedsz? Beteg.
Nem hiányzik a fényűzés.Sőt én vagyok acsaládban a legspórolósabb, talán ez a is a baj, mert a legtöbb veszekedés ezen van, hogy apárom állandóan költekezik, miközben én spórolnék.Önzőnek lehet önző vagyok egy kicsit, de 90%-ban mindig én teszek szívességet másoknak.
Nem tudom miért pont ezt a választ adtátok, gondolom nincs túl jó tapasztalatotok a nőkkel szemben, nem sértődöm meg mindenkinek a mag a jog a amit gondol, de szerintem nem ez a gond nálunk. Ha annyira önző lennék akkor már rég elhagytam volna páromat egy másik férfi miatt, de nem tettem, mert őt választottam.
És egyáltalán honnan gondolod, hogy nő? frusztrált beteg ember.
A kérdezőnek:ha nem vagy mellette boldog, akkor felejtős.
"Ha minden ok köztünk, úgy érzem többre vágyom" Mégsem szereted igazán. Amennyiben tényleg szeretnéd akkor ilyen fel sem merülne. Keress mást. Neki is jobb lesz nélküled.
"de ha összeveszünk és úgy érzem elveszítem, egyből elkezd hiányozni és úgy érzem megőrülök érte" Ezt pedig megszokásnak hívják. Félsz az egyedül léttől, változástól. És inkább a jól megszokotthoz vonzódsz. Természetes reakció bizonyos korban, bizonyos embereknél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!