Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdenétek ilyen szülőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdenétek ilyen szülőkkel? Lassan megbolondulok tőlük. (folyt. Lent)

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, szüleim együtt élnek. Mind a 2 "szentfazék" megtiltották a házasság előtti a szexet ill. hogy 18 éves korom előtt fiúkkal ismerkedjek. Van egy barátom, nagyon szeretem, ő 19éves. Minden vágyam lefeküdni vele, de egyszerűen kivitelezhetetlen. Ha feljönne hozzám szüleim páros lábbal rúgnának ki mind2nket, pláne hogy anyám nem is dolgozik, egész nap otthon van. Hozzá mehetnénk, de rettegek hogy kiderül. Van egy 25 éves nővérem, ő is csak házasság után veszítette el a szüzességét. Ettől a családtól megbolondulok lassan. Sajnos faluban élek, és mindenki ismer mindenkit, elég pletykás a nép. Észrevehetnek hogy bemegyek egy fiúhoz és első dolguk hogy csámcsognak rajta,visszamondják. Most mi tévő legyek?

17L

2010. aug. 16. 23:48
1 2 3
 1/25 BeerHunter ***** válasza:

Hmmm. Nem most mész majd egyetemre/főiskolára? Mert ott majd könnyebb lesz kivitelezni. Okosabb ötletem nincs sajnos.

Illetve szemfülesnek kell lenni. Csak van egy nap a 365-ből, amikor "nyélbe lehet vágni" a dolgot:D

Sok sikert!

2010. aug. 16. 23:52
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőddel tervezz egy kiruccanást Pestre, vagy valami városba, barátod is odamenjen azt ott szexeljetek egy jót...
2010. aug. 16. 23:52
 3/25 A kérdező kommentje:

Gimnáziumba járok, 11. osztályba megyek.

A kiruccanás egy álom.. Anyám kocsival felvinne minket, és szépen jönne velünk..:(

2010. aug. 16. 23:55
 4/25 anonim ***** válasza:
nem kényszeríthet ilyen dologra senki..ez a te döntésed. magánszféra,ehhez senkinek semmi köze sincs !
2010. aug. 16. 23:56
 5/25 anonim ***** válasza:
Akkor "kiránduljatok egyet... légy kreativ
2010. aug. 16. 23:58
 6/25 anonim ***** válasza:
már bocs,de nagyon idióta szüleid vannak:S:D
2010. aug. 16. 23:58
 7/25 anonim ***** válasza:
Nem szeretnél valamelyik nap könyvtárba menni a városba, mert elengedhetetlen a közelgő érettségihez?:D
2010. aug. 17. 00:06
 8/25 A kérdező kommentje:

Tudom hogy nem normálisak, egyszerűen elviselhetetlen számomra. Azaz oka hogy gyülekezetbe jártak és ilyen borzalmasan hívők lettek.. Megtértek vagy nem tudom hogy mondják.

Ha esetleg sikerülne is a Bp-re felmenni vagy akárhol kirándulni, akkor ott szabadban szexelni vagy mi?:D

Azért a szüzességem elvesztését egy ágyhoz kötném.:)

2010. aug. 17. 00:06
 9/25 anonim ***** válasza:
pff, de utalom a szentfazekokat:| meg az osszes vallast:| ien hulyek lesznek tole az emberek...
2010. aug. 17. 00:07
 10/25 anonim ***** válasza:

hát ne haragudj, de te sem akarhatod annyira, ha ennyire nem tudod megoldani. én anyám is tiltott, mégis minden gond nélkül...

monnd, hogy egy barátnődnél alszol, vagy hogy átmész hozzá DvD-zni... ha elkezdödött a suli hazudd azt, hogy vmelyik nap 7 órád van az 5 helyett, vagy hogy jársz vmien edzésre/különórára...

nagyonsokmindent ki lehet találni. azért furcsállom ezt a dolgot, mert van egy ilyen barátnöm mitn te, hogy mindent tiltanak neki, és valahogy ő is olyan furcsa, nem látja a lehetőségeket, mintha beletörödött volna a dologba. persze, kockázat az van, ilyenkor kell eldönteni, hogy mennyit ér neked a barátod.

2010. aug. 17. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!