Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mégis mit kéne tennem? Mi...

Mégis mit kéne tennem? Mi segíthetne rajtam?

Figyelt kérdés

Lelkileg nagyon mélyen vagyok már elég régóta. Azt mondják értelmes vagyok és szép, de én egyáltalán nem érzem így. Semmire sem tartom magam. Soha nem volt még senkim se. Képtelen vagyok arra, hogy boldog legyek és elfogadjam magam. Semmi sem segített. Sem az alkohol. Sem az antidepresszáns. Csak egy emberrel tudok őszintén beszélgetni, de félek, hogy elege lesz belőlem. Volt már öngyilkossági kísérletem is, annyira szégyenlem magam. Mit tehetnék, hogy kijussak ebből? A pszichiáterek és pszichológusok se segítenek. Tanácstalan vagyok.

18l

2015. ápr. 16. 18:49
 1/4 anonim ***** válasza:

a probléma gyökerét kell feltárni! és ebben pszichológus tud segíteni, nem megfelelő szakembernél jártál.

a sport sokat tud segíteni nő az önbizalmad, elfogadni csak te tudod magad! keres vlmi olyat amiben örömöd leled pl önkénteskedés állatmenhelyen az állatok társasága nagyon sokat tud segíteni. nincs olyan az életben mindig boldog vagy nagyon nagyon sok a mélypont a gond, meg kell találni a mindennap apró örömeit mert különben meghülyülne az ember.

örülni kell egy gombós fagyinak, a meleg időnek stb, egy dicsérő szónak, mosolynak

meditáció lehet segítene neked.

öngyilkosság az igen fájdalmas tud lenni

mindig van olyan aki örülne a te helyzetednek, gondolj csak arra egy utcán élő koldus a szaros segget is fényesre nyalná ha a helyedre kerülhetne

értékeld azt amid van

szépnek értelmesnek látnak > örülj neki és köszönd meg a bókot. antidepresszánsnak tökéletes a csoki:p nem leszel szép hanem duci és értelmes:D

2015. ápr. 16. 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:

A pszichológus akkor tud segíteni, ha kiképzett terapeuta. Első sorban a mélylélektani terápiák eredményesek, adásul sokkal gyorsabban érnek el eredményt.

Ilyenek:

- integratív terápia

- transzperszonális terápia

- hipnoterápia

Nézd meg a YouTube-on az

- Út a nyugalomhoz, a lelki egészséghez

- Lelki bajok, megoldások

- Mire jó a hipnózis

című sorozatokat.

2015. ápr. 17. 09:47
 3/4 anonim válasza:

Nő vagy, úgyhogy legalább 58-an udvarolnak neked folyamatosan akrmilyen dagadt is vagy.

Vegyél vissza az igényeidből és örülj ha valaki szóbaáll egy alkesszal.

2015. máj. 23. 07:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sem dagadt sem alkoholista -_- És ez egy hülye sztereotípia. Attól, hogy nő vagyok, még nem vagyok tele udvarlókkal.
2015. máj. 23. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!