Azt hiszem, depresszios vagyok. Mit kell tennem?
kezdj valamit az életeddel!
Ne unatkozz, tűzz ki célokat, amikért teszel is. Frissítsd fel a rokoni és baráti kapcsolataidat. Tanulj, csináld a hobbyd.
Na, 2-3 fogalmatok nincs, mi a depresszio, kar volt kommentelni.
Kerdezo, elso körben háziorvos, o képes felismerni, hogy valoban depressziós vagy e, vagy csak letört. Utan pszichológus vagy pszichiáter, pszichoterápia vagy gyogyszer, a súlyosságát öl fuggoen.
Probalkozok ilyesmikkel, de csak rovid ideig terelik el a gondolataimat. A munkaba lehangolt vagyok, otthon ugyszinten... Gondoltam, nekifogok a soforsulinak, de nem tudom, hogy lesz-e hoza kedvem. Minden kapcsolatom 1-2 honap alatt zatonyra futott, ami utan hosszu honapokig szenvedtem. Mindig az volt a magyarazat, hogy "nem benned van a hiba"- nos, valami megsincs rendben...
26N
2. vagyok
Igazatok van, ne csinálj ilyeneket, menj el orvoshoz, aztán ülj otthon és szedd a felírt gyógyszereket, attól jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!