Depresszios vagyok. Nem tudom mit csinaljak. Szerintetek mit kene tennem?
Először is, higgadj le, lélegezz mélyeket, és gondolkodj.
Mi a baj? Miért szenvedsz? Lehet, hogy segítene, ha kibeszélnéd magadból a dolgokat. Keresd fel a barátaidat a neten, vagy ha nem sikerül, vagy nem akarod ezzel nyaggatni őket, akkor csak írj nekem, mert én tényleg szívesen meghallgatlak, adok tanácsot is, lehet, hogy egy néha "vadidegen" véleménye sokat érhet!:)
Ha nem akarsz senkivel beszélni (illetve írni), akkor legyél saját magad pszichológusa!:) Kicsit hülyén hangzik, de nem kell sokat tenned. Gondolkodj, és vesd papírra mi történt, mit érzel és mit tehetsz. Nekem egy rokonom tanácsolta, hogy írjam le a gondjaimat egy papírra, ha vele sem akarom megosztani. Azt mondta ő is leírja az övéit, és majd együtt elégetjük mindkét lapot.:) Szerintem egészen jó ötlet ilyen helyzetekben!:)
A lényeg, hogy ne csinálj semmit hirtelen felindulásból! Keresd a kiutat de ne az életből, csak a gondokból! Ne vagdosd a kezed (tudom, tudom, könnyű mondani), ne sírj, ne szenvedj! ÉLJ! Komolyan, én szívesen meghallgatlak, és - ha tudok - segítek!
Sok sikert, és várom válaszod!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!