Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szeretnék beszélgetni "sorstár...

Szeretnék beszélgetni "sorstársakkal". Van valaki, aki szeretne beszélgetni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Jó lenne beszélgetni olyan emberekkel, akik hozzám hasonlóan tinik, és mentális zavarokkal küzdenek.

Jó lenne, ha lenne olyan barátom, akivel megbeszélhetném az ezekkel kapcsolatos dolgaim.

Nálam depressziót, szorongást, kényszeres zavart, és agorafóbiát diagnosztizáltak.

Valamint szerény véleményem szerint van egy kis hipochondriám, és személyiségzavarom is. :D

Vannak itt hasonló problémákkal küzdő fiú vagy lány tinédzserek?

16/F

2014. febr. 26. 09:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is kinőttem a tinikorból, de hipochondriával évekig küzdöttem. Többé-kevésbé sikerült magamtól "legyőzni", elterelni a figyelmemet szorongásaim tárgyairól. Szívesen segítek, ha van konkrét kérdésed ezzel kapcsolatban, és persze tudok. Privit is írhatsz.
2014. febr. 28. 19:32
 12/13 anonim válasza:
Sajnos én augusztus óta depresszióban szenvedek. Ha szeretnél írni akkor bátran, velem megbeszélheted a gondjaid :) lehet tudok segíteni.
2014. márc. 7. 14:59
 13/13 anonim ***** válasza:

szociális szorongásban szenvedek.

irjatok nekem is nyugodtan

regina01011997@gmail.com

pusz:)

2014. ápr. 2. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!