Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Öngyílkos gondolatok - hol...

Öngyílkos gondolatok - hol tudnék erről beszélgetni?

Figyelt kérdés
Bipoláris személyiségzavarom van (meg más egyéb gondok is). Szemtől szembe nagyon nehezen nyílok meg másoknak, jobban mondva képtelen vagyok beszélni a gondjaimról. Depressziós fázisban gyakran vannak szuicid gondolataim, amit mostanában úgy próbálok levezetni, hogy írok. A pszichológusom azt tanácsolta próbáljam ezeket az írásokat megosztani másokkal (még ha csak névtelenűl is), hátha ez segít megnyílnom. De nem tudom ezt hogy valósíthatnám meg. Bár ismerek egy-két oldalt ahol amatőr írók publikálnak, de én enyhén szólva nem vagyok azon a szinten, hogy ide fel merjem tölteni ezeket az írásokat (versek, egypercesek). Valakinek van valami ötlete? Vagy ismer olyan oldalt ami ilyesmivel foglalkozik?
2014. jan. 26. 20:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Deviantart.

A "poén" az, hogy ugyanebből a célból tettem fel írásokat. nekem is bipolom volt, meg szuicid gondolataim.

Az ottani közösség nagyon jól fogadott, sokat segítettek.

Évek óta túl vagyok az egészen, részben nekik hála.

2014. jan. 26. 20:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Megnézem.
2014. jan. 27. 13:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem sok, nem vagyok profi, de nekem elküldheted ha gondolod ^^
2014. jan. 27. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!