Rohanó gondolatok, jár a lábam és a kezem, néha reggelente minden ok nélkül félek. Mi lehet?
Már régebb óta tapasztalom magamon a kérdésben felsoroltakat, de csak az utóbbi fél évben vált bennem tudatossá ez a dolog. Hogy jobban körül írjam, a következő dolgokról van szó (nem tudom mennyi összefüggés lehet köztük, de zavarnak):
Ami talán a legbosszantóbb, hogy a gondolataim néha ide-oda cikáznak, nem tudok egy dologra huzamosabb ideig koncentrálni (néha még fejben sem).
Másodszor mindig mozog valamelyik végtagom, dobolok egyfolytában, vagy a térdemet rugóztatom (dobokon játszok, és néha önkéntelenül is játszok valami ritmust).
És ahogy írtam, gyakran megesik, hogy reggel egy nagyon kellemetlen érzés tölt el, a mellkasom meleg lesz és félni kezdek.
Nem tudom ki tapasztalt már hasonlót, volt dolga hasonló problémákkal. Kíváncsi lennék a véleményetekre, ha van hozzám hasonló itt ezzen az oldalon.
26 éves férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!