Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Rohanó gondolatok, jár a...

Rohanó gondolatok, jár a lábam és a kezem, néha reggelente minden ok nélkül félek. Mi lehet?

Figyelt kérdés

Már régebb óta tapasztalom magamon a kérdésben felsoroltakat, de csak az utóbbi fél évben vált bennem tudatossá ez a dolog. Hogy jobban körül írjam, a következő dolgokról van szó (nem tudom mennyi összefüggés lehet köztük, de zavarnak):

Ami talán a legbosszantóbb, hogy a gondolataim néha ide-oda cikáznak, nem tudok egy dologra huzamosabb ideig koncentrálni (néha még fejben sem).

Másodszor mindig mozog valamelyik végtagom, dobolok egyfolytában, vagy a térdemet rugóztatom (dobokon játszok, és néha önkéntelenül is játszok valami ritmust).

És ahogy írtam, gyakran megesik, hogy reggel egy nagyon kellemetlen érzés tölt el, a mellkasom meleg lesz és félni kezdek.

Nem tudom ki tapasztalt már hasonlót, volt dolga hasonló problémákkal. Kíváncsi lennék a véleményetekre, ha van hozzám hasonló itt ezzen az oldalon.

26 éves férfi vagyok.

#félelem #rohanó gondolatok
2014. jan. 20. 11:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a B vitamin komplexum mulasztja ezt el. Ha már két hétig nem szedem, előjön, minden miatt aggódom, félek, ideges vagyok. Ha szedem, akkor meg nyugodt vagyok. Ez most olyan, mintha reklámozni akarnám a B vitamint, de nem tehetek róla, tényleg ez vált be. Talán amit most gyártanak ételeket már nem tartalmaznak elég Bvitamint, vagy amiket enni szoktunk, azok gátolják a felszívódását és ezért olyan ideges, ingerült mindenki manapság?
2014. jan. 20. 11:56
 2/4 A kérdező kommentje:
B-vitamin? Megkérdezhetem, hogy konkrétan nálad mik voltak a problémák, ha nem szedted? Mikben nyilvánult meg a hiánya?
2014. jan. 20. 12:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenféle aggodalmak, mi lesz ha a gyerekkel történik valami, mi lesz ha a kocsival balesetünk lesz és éjjel is ilyen gondolatokra ébredek és aludni sem tudok rendesen. Plusz ha valaki szól hozzám, már sértődötten ugrok, mint a sebzett vad. Amin amúgy meg csak nevetnék. És én a zebrán, lépcsőn szoktam pánikba esni, szédülök, és olyan érzés, hogy mindjárt elájulok.
2014. jan. 20. 15:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nekem is hasonló gondolataim, érzéseim támadnak. Mozgólépcsőn szédülök, félek hogy leesek. Néha azt hiszem, hogy szívrohamom lesz.
2014. jan. 20. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!