Borderline/agresszív gondolatok mások felé-rivotrilt szedni rá nem lesz baj?
köszönöm.
Jelenleg kersem az utat,4 napja teljesen megváltoztam,átfordultam,jött egy kattanás,minden meg mindenki akit eddig szerettem az ellenségem lett érzéseim szerint,pedig szeretnek,de minden múlt béli fájdalom elő jött,minden sérelem,félek pszichopata lettem,és egyszer neki megyek a másiknak,mikor kedvesek velem.Azt is nehezen v eszem,hogy kedvesek,foglalkoznak velem.Rettegek minden pillanatban,hogy csak akkor lesz jobb,ha bántok valakit.Aztán meg előjön hogy attól nem lesz jobb,kiadom a dühöm,de olyat bántok akit szeretek,és konfliktusba keveredek magammal.Félek hogy pszichopata lettem.nagyon rettegek,rivotrilt kell szednem,de pont attól félek hogy kontrollom vesztem a nyugodtság miatt ,és baj lesz.
Meg a zárt osztályra se akarok kerülni.Nem bántottam senkit.De A gondolat megőrít,és nem tudom hogy hova lépjek tovább!
Nem akarok pszichopata gyilkos lenni,22 éves lány vagyok,eddig kezesbárány voltam,még 1 ártatlan hangos szavam se votl!!!
Rettenetesen félek!
Nem nagyon használt a 2x 0.5 mg rivotril se..
Szia!
Bar tudom hogy regi a kerdesed de kivancsi vagyok hogy igy fel ev elteltevel hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!