Ki az akinek nemsokára teszik fel a fogszabályzóját? Szeretnék beszélgetni sorstársakkal : D PLS
Sorstárs vagyok, bár nekem 8 hónapja van fent.
Minifém fogszabim van, és egy pillanatig nem gondolkoztam azon, hogy valami esztétikusat csináltassak. Büszke vagyok rá:)
Ha van kérdésed örömmel válaszolok.
25/L
Sziia :)
Hát nekem kb 3 héten belül teszik fel fölülre, aztán rá 1-2 hétre alulra is. Rendes fém lesz és én szerintem színes gumikat kérek rá. :D A legszembetűnőbb probléma az, hogy a két szemfogam szinte "egymásra simul", mert nagyok a fogaim a számhoz képest, szóval nincs hely, ezért is kell még mielőtt felrakják 4 fogat kihúzni. XD Aztán majd 1-2 év múlva, mikor jönnek a bölcsesség fogak, azokat meg ki kell műteni... >.< Ja és a rágóizmaim a sok rágózástól megerősödtek, ezért az állandó mellé kell egy kivehetőt is hordanom, hogy meglazuljon, de azt csak otthon. Hát így "röviden" ennyi. :D :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!