Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Magán szájsebészeten egyből...

Magán szájsebészeten egyből ki műtik a fogam bármilyen állapotban van?

Figyelt kérdés
Ez lenne a célom. Szóval hogy ne kelljen újra odamenni. Bölcsesség fogamról van szó amit már fúrtak régebben, de fáj. Kaptam rá antibiotikumot az le húzta a gyulladást. Szeretném ki vésetni. Oldalba van dőlve a fog. Gondolom attól még ki lehet vésni? Egyből? Ez lenne a kérdés. Mik a tapasztalatok? Köszönöm.

#bölcsességfog #magánorvos #fúrás #vésés #rosszállapotú #Romokbanvan
tegnap 09:20
 1/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nekem az, hogy ott is időpont van. Nálunk először el kell menni fogorvoshoz és ő indikálja, utána kell sebészetre időpont. De kérdezd meg, ott mi a menet.
tegnap 09:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Kiszedik ha arról van szó, ott nem szöszölnek azzal hogy megmentsék a fogadat vagy sem, ha gondot okoz kiműtik és ennyi. De kontrollra párszor úgy is vissza kell menned arra számíts.

Én államiba voltam, fogorvosom tanácsára mert nekem kegyetlenül problémás volt, nem szaroztak egyből kikapták mint a huzat, még mondta is a doki hogy az volt a szerencsém hogy túl erősek a fogaim, így szépen kitudták vésni és gyakorlatilag egybe kijött, pedig tartottak attól hogy valamelyik gyökér bent marad és akkor lesz még plusz munkájuk azt kifaragni külön ami még körülményesebb és nekem is kellemetlenebb lesz de nem. Mivel varrták az ínyemet így vissza kellett mennem 4 nappal később egy kontrollra, utána azt hiszem 1 héttel később varrat szedésre és még 2 héttel később újabb kontrollra hogy minden jó-e akkor röntgennel nézték a helyét hogyan alakul.

tegnap 09:43
 3/3 anonim ***** válasza:
44%
Magánban nagyon sok fogorvos egyben szájsebész és paradontológus is. Olyanhoz érdemes menni, hogy ne kelljen mégegyszer, aki a fogorvoslás mellett szájsebész is egyben minimum. Ez amit Y kolléga ír, ez elég idegőrlő lehet, hogy kanosszát jársz a fogdokiknál, amikor épp elég nyűg ez anélkül is.
tegnap 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!