Szájsebészetre kell fogorvosi beutaló, ha huzatniakarom a bölcsességfogaimat mert olyan állapotban vannak? Fogorvos mondta hogy kikell őket lassan mindet huzatni?
Itt Egerben kell.Körzetis ad,majd elmész vele,megnézik és adnak időpontot.Én csütörtökön voltam beutalóért és holnap már műtik is az egyiket.
Ha négyet kell húzni,akkor elsőnek egy oldalon húz kettőt max és rá 1 hónapra másik oldalon,mert ugyebár enni is kéne valahogyan :D
egyvan kihúzva a bal felső. msot kéne a jobb alsót húzni,az kezd el fájni. jobb lenne egyszerre 1 oldalról 2 öt is húzni, de hát na... nem énmondommeg mit tegyen.
elvileg kaptam a fogorvoshoz idöpontot, de csakdélután érek rá. ezért csak jövöhét keddre... aztmondta ha bemegyek a szájs re és aztmondom nagyon fáj kihuzzák... hát na... még várok 1 hetet, annyira nem fáj, csak kicsit kezdem érezni.
1.vagyok
Igen,ha kinn van a fog rendesen,akkor a körzetis/magán kihúzza.Ha íny alatt van még valamennyire,akkor sebész vagy olyan magándoki,aki erre is specializálódott.De ha fáj,akkor gyulladt a fog és nem fogja egyik sem kihúzni.Ha nő és az fáj,akkor kihúzza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!