Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ti nem szégyelltétek magatokat...

Ti nem szégyelltétek magatokat a pszichológus előtt?

Figyelt kérdés
2014. febr. 23. 09:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Nekem meg van személyes ismerősön pszichológus és ő azt mondta, hogy tele a töke, hogy mindenki csak tutul állandóan. Senki nem akar segíteni magán csak sír... Azért neki ezt lehet hinni, ha már szakorvos."

Szerintem nem épp az olyan sírásra gondolt, hogy valaki elsírja magát valamiért, hanem arra, amikor valaki rinyál valami miatt hónapok óta de semmit nem hajlandó tenni érte. Tehát ha valaki hónapok óta sír neked (lehet, hogy ténylegesen is), hogy a férje/felesége úgy beszél vele, mint a kutyával, de ha azt mondod neki, hogy váljon el, akkor mentegetőzik, te is azt mondanád, hogy eleged van belőle, nem? De más az, ha valaki sírva elmeséli, hogy gyerekkorában verte az alkoholista állat apja. A kérdés az ilyen sírásról szólt, a pszichológus ismerősödnek meg a "jajj de rossz nekem de azért maradok a kakiban" sírásból van elege.

2014. febr. 23. 22:48
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Olyan sírásra gondoltam, hogy elsírom magam valami miatt.

Azt például biztos nem fogom tudni elmondani neki sírás nélkül, hogy megerőszakoltak..

2014. febr. 24. 10:34
 13/13 anonim ***** válasza:
57%
Semmi baj ha elsirod magad. Sot ami kell az ki kell jojjon. E miatt nem kell.szegyeld magad.
2014. márc. 1. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!